Fiatalok, akiket sehogy nem tudnak támogatni a szüleitek, és nincs lakásotok, tehát albérletben éltek, hogy jöttök ki egy hónapban? Nem fájó, hogy sosem lesz saját lakás?
1. "Nem fájó, hogy sosem lesz saját lakás?" Amíg sajnáltatod magadat, nem jutsz előre. A szüleid túl sok gyereket vállaltak, ennyi.
2. Nem kötelező saját ingatlanba szülni. Fél Németország bérlakásban lakik. Egy kolléganőm a nagylányának 16-17 éves koráig körbelakta Budapestet, aztán örököltek a nagypapáról.
3. Próbálj összeszedni lakással vagy házzal rendelkező pasast. Én is ilyen vagyok. (Nem, most nem randit akarok tőled.)
4. "valószínűleg kifutok az időből" Mikor leszel 35? Akkor érdemes komolyan elgondolkodni a szülésprogram elindításán.
Nem tudtam, hogy nyelvtanárság ilyen rosszul megy. Én még nem fizettem 3000/óra alatt magántanárnak.
Tanárként a közoktatásban elhiszem, hogy alacsony a fizetésed, főleg, ha még kezdő fiatal vagy. Magántanárt, skype-on 3000-3500-ért elég sokat látok, szóval nem mindenki 5000-rel kezdi, főleg kezdőként, főleg vidéken. De biztos, hogy jó kiegészítés a közoktatás mellett. Nyelviskola esetleg? Van, aki vállalkozóként másodállásban tart nyelvórákat nyelviskolában. A tanárságon kívül vannak más szakmák is, ahol nagyon keveset keresnek, sokaknak álom a saját lakás, saját ház. Vidéken, diplomával különféle irodai állásokban bőven 200 alatt adnak, nem kell ahhoz tanárnak lenni, hogy az ember keveset keressen, sajnos.
Amúgy hány éves vagy? Egy gazdasági szak pl., vagy nem tudom miben gondolkodtál, levelezőn 3-4 év, nem hiszem, hogy kifutsz az időből a gyerekvállalásban. Hány éves vagy? Fiatalnak gondollak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!