Fiatalok, akiket sehogy nem tudnak támogatni a szüleitek, és nincs lakásotok, tehát albérletben éltek, hogy jöttök ki egy hónapban? Nem fájó, hogy sosem lesz saját lakás?
Fájó, de már beletörődtem.
Albérletben viszonylag jól élünk, de félretenni nem tudunk. 31 múltam, (a saját mércém szerint) lassan kifutok az időből gyerek terén.
Nem így terveztem annak idején, de már beletörődtem.
Nálunk vidéken nagy nyelvekből (pl. angol, német) még mindig az ilyen 3000-3500 forintos árak mennek magánórákért, a szakképzett, tapasztalt tanárok is ennyiért tanítanak errefelé. A csoportosak pedig jóval olcsóbbak is. Én kínaiul tanultam, abból 5-6 ezer forintért találtam csak magántanárt, de ennyit nem tudtam rászánni, emiatt nem jártam külön tanárhoz.
Amúgy én is nyelvtanárnak tanulok, de engem támogatnak a szüleim, valamint nekem igazából soha nem voltak olyan céljaim, mint pl. autó, lakás, gyerek.
Köszönöm a válaszaitokat! Mindenkiét. :) Aki az önsajnáltatásról írt, annak teljes mértékben igaza volt, valóban jót dagonyáztam benne, össze kell szednem magam. :- )
Nos, azért az ilyen extrém árak vidéken nagyon ritkák, persze elhiszem, hogy van, aki ezt elkéri és soha nem is mondják le az órákat, de én egy olyan vidéki településen élek, ahol maximum 3000 Ft egy óra, online pedig sok a lemondás, de remélem, ha nagykatás vállalkozó leszek, akkor jobban tudom hirdetni magam és lesz több tanítvány. (egyébként a bérleti díj, ha bérel valaki egy helyet, + a lemondások, és a kisvállalkozói lét összes velejárójáról remélem tudjátok, hogy nagyon ritka, aki ebből tisztán megkeres 360 000Ftot kiegészítésként egy hónapban, főleg a fővárostól távol, de legyen igazatok, örülök,hogy vannak, akik ezeket az árakat is meg tudják fizetni :)
Nem jövök ki sehogy. Se Budapesten, se Londonban... Pedig nem lubickolom a luxusban, most is csak egy szobát bérlek de a fizum több mint a felét elviszi. Alig spórolok valamit, az is arra lesz elég, hogy hazamenjek albérletet fizetni 😂
Gyerek!? Hagyjad már még csak az kéne. Nem mintha lenne kitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!