Milyok elköltöztetek otthonról (saját házba, albérletbe stb) hogy reagáltak a szüleitek?
Sziasztok!
Én most költöztem albérletbe,de a szüleim nagyon támadtak miatta,hogy elszúrom az életem,hogy kiszorom az ablakon a pénzem,ahelyet,hogy felvennék hitelt és saját házat vennék a barátommal.
Ti nálatok is ilyen támadok voltak a szülök,amikor bejelentettétek?
26l
Anyám rettenetesen viseli, hogy önálló életet kezdtem, mert abban a sziklaszilárd elképzelésben élt, hogy majd örökre a pici lánya maradok. Ezen túl kell lépni, bármennyire is fáj. Szóval azt rosszul viselte.
Abban viszont egyetértett, hogy sajátba fektessek, mert volt rá lehetőségem. Az albérletből indulást a legnagyobb marhaságnak tartom, ha megvan a választási lehetőség a saját és a bérlemény között...
Dögöljek meg, a párommal hamarosan úgy is szétmegyünk és hiába könyörgök majd kúszva, ők akkor is max képen rúgnak. Semmire se vagyok jó, semmire se fogom vinni blablabla.
Derogált nekik dolgozni és én lettem volna a balek, aki egész életükben eltartja őket, miközben egy semmirekellő korcsként kezelnek.
Gyerekeim is albérletbe mentek, és jól tették. Egy ház, lakás földhöz kötötté
teszi az embert. Külföldre mentek dolgozni, nem tartotta őket itthon a "vagyon".
"Egy ház, lakás földhöz kötötté teszi az embert. "
Mert olyat nem lehet ám csinálni, hogy veszek egy lakást, kiadom, és megyek egy kisebb/munkahelyhez közelebbi albérletbe. És akkor esetleg véletlenül lenne valami vagyonom, nem pediglen 5-6 év múlva albizás után számolgatom, hogy hány milliót fizettem a bérlemény tulajának hiteléből... mindeközben nincs semmim.
Hitelre próbáltak volna rábeszélni, kiröhögöm őket :D
Hagyjuk már, most 1000km-re élek otthonról, marhára megérte volna a saját ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!