Normalis ha anyum ennyire kiakad hogy veszek cipot a sajat penzembol a tudta nelkul?
Baratnommel tegnapelmentunk vasarolni, es volt egy cipo, ami megtetszett. Gondoltam megveszem a nevnapi penzembol, pont eleg volt ra. Nem akartam hivni anyumat, hogy megengedi-e, mert megis vsak en dontesem, hogy mit veszek a penzembol, nem mindegy hogy ruhara vagy cipote koltom?
Hazaertem, es leorditott, hogy mit kepzelek magamrol es mennyire onallo vagyok hogy en cipot veszek a PENZEMBOL. Basszus, azert engdett el a plazaba, hogy azt csinaljak a penzzel amit akarok a nevnapi penzemmel, nem mindegy akkor? Nincs sok utcai cipom amugyse, ezzel egyutt lett 7 lett, neki meg van vagy 20 magassarkuja es sokkal dragabbak mint az en cipoim.
Szerintetek jogosan akadt ki?
Persze, nem gond, de szerintem azért az sem mindegy, hogy 15 ezer egy minőségi cipőre, vagy 40 ezer egy divat cipőre, ami hamar szétmegy.
Lehet anyukád azt akarta, hogy tedd félre, vagy több dolgot is vegyél, de végülis a te pénzed.
1 cipom van es lany vagyok. Igen, kolthetted volna normalisabb dologra, bar ez anyagi helyzettol fugg.
De nem normalis, hogy kiakadt ennyire.
19k-ert soha életemben nem valaszthattam cipőt *-* mondjuk mi nem ünnepeljük a névnapot :/ a szülinapot sem :/ 13/l
(Nekem jó a kínai "minőség,, is :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!