Normalis ha anyum ennyire kiakad hogy veszek cipot a sajat penzembol a tudta nelkul?
Baratnommel tegnapelmentunk vasarolni, es volt egy cipo, ami megtetszett. Gondoltam megveszem a nevnapi penzembol, pont eleg volt ra. Nem akartam hivni anyumat, hogy megengedi-e, mert megis vsak en dontesem, hogy mit veszek a penzembol, nem mindegy hogy ruhara vagy cipote koltom?
Hazaertem, es leorditott, hogy mit kepzelek magamrol es mennyire onallo vagyok hogy en cipot veszek a PENZEMBOL. Basszus, azert engdett el a plazaba, hogy azt csinaljak a penzzel amit akarok a nevnapi penzemmel, nem mindegy akkor? Nincs sok utcai cipom amugyse, ezzel egyutt lett 7 lett, neki meg van vagy 20 magassarkuja es sokkal dragabbak mint az en cipoim.
Szerintetek jogosan akadt ki?
Anyam is ilyen volt.
Idösebben mi penzt kaptunk.
Igaz h nem volt duskaltunk a penzben igy mindig kinai cipöim es ruhaim voltak amikre vigyaztam is szoval evekig tökeletesek voltak.
Amikor kaptunk tölük mamaktol penzt 30-40 ezer
mi is arra költhettük amire akartuk
de anyam is kifeküdt volna ha egy cipöre költöm.😀
Abbol meg ha kinai is volt tellet 2-3 cipöre
2-3 nadragra ,2-3 polora meg meg kissebb dolgokra.
Örült ha latta h 2 nagy szatyorral jövök haza.
Es en is.Mondjuk en sajnaltam volna 1 cipöre elkölteni a zsebpenzem😊
Ne aggodj majd lehiggad.
Lehet azt hitte kicsit komolyabban kezeled ezt a penzt.
Felreteszed vagy olyanra koltod aminek tenyleg haszna van.
Szerintem ez all a dolog hata mogott.
Majd lenyugszik.
A cipot meg hord am😁mert az lesz a baja h megvetted de nem hordod😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!