Nem gáz, hogy a szüleimnek saját háza van,és elküldtek albérletbe,de ennek ellenére mindennap,azt akarják,hogy menjek hozzájuk?
Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 21:09
31/51 anonim válasza:
Fizetek azért, hogy otthon éljek. A rezsit, meg a kajám Java részét Én állom.
32/51 anonim válasza:
Aki a szüleinél lakik ingyen,az magántulajdon.
Ahhoz meg senkinek nincs köze.
Akik meg felveszik a gyerekre a támogatást,azoknak az állam oldja meg bizonyos %ban a lakhatását.
És még van némelyiknek bőr a képén másokat lenézni.
33/51 A kérdező kommentje:
Nincs diplomám,egy érettségim van csak,és úgy váltom a munkahelyeket,mint egy 18 éves
2022. jún. 10. 03:26
34/51 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz, mint öcsém, aki 28, otthon él, de velem akarta kivasaltatni az összegyűrődött ingjét, mert ő "nem tudja".
Hát, drágám, akkor megtanulod, mert hogy én nem vasalok rád az is biztos.
De ő pl a mosógépet sem képes elindítani, meg fogalma sincsen a pénz értékéről, mert sohasem kellett félretennie.
35/51 anonim válasza:
33-as, na, akkor megértem, hogy miért költöztetnek el. Én is kiraknám a felnőtt gyerekemet, akinek egy szakmát is derogál elvégezni, de elvárná, hogy eltartsam (nálam lakjon) még negyven évesen is.
36/51 anonim válasza:
Hát ne menjél. Ha látni akarnak, majd bejelentkeznek és elmennek hozzád. Gáz vagy sem, ezt tenném. Nem mennék.
37/51 anonim válasza:
"Nincs diplomám,egy érettségim van csak,és úgy váltom a munkahelyeket,mint egy 18 éves"
És szerinted jól van ez így 27 évesen?...
38/51 anonim válasza:
34-esnek: Azért van különbség aközött, hogy valaki életképtelen, van nem engedheti meg magának a saját otthont, csak kib#szott nagy szívás és önsanyargatás árán.
39/51 anonim válasza:
Hát ha kiraktak albérletbe, akkor menj el karácsonykor meg a névnapjukat, születésnapjukat megköszönteni, de máskor ne. Ha pampognak, kérdezd meg tőlük, hogy mit a bánatnak raktak ki, ha hiányzol nekik.
40/51 anonim válasza:
Nálam apám ragszkodott hozzá, hogy lakáskasszát nyissak és abba menjen havonta pénz. Ami valóban jó ötlet lett volna elvileg, csak nekem pont kiszúrás volt, mert nem kerestem eleget, és amikor lakást vettünk, csak ráfizetéssel tudtam hozzájutni az addig befizetett pénzhez. Így nem csak hogy nem volt rajta hozam, még buktam is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!