Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
 311/327 A kérdező kommentje:

És a másik dolog pedig az, hogy mindent nem vesztettem volna el a pingpongal.

Akkor álltam 800 ezren és a 220.000-res nyereségémet akkor még nem forgadtam bele hanem csak ott volt várva arra, hogy amikor 100%-osan megtérülök(tehát a pénzem megduplázódik majd akkor beleforgatom)

Tehát ha maradtam is volna a pingpongnál nem vesztettem volna el mindent maradt volna még ott az a 220 ezer.

Nagyon fájó veszteség lett volna, hogy 800-ról 220 de nem veszett volna minden.

2022. júl. 2. 16:08
 312/327 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy "mi lett volna", most már inkább azzal foglalkozz: miket kérdeznek az állásinterju alkalmával, illetve hogyan írj profi önéletrajzot.
2022. júl. 2. 16:12
 313/327 anonim ***** válasza:
90%
311 képzeld el, milyen amikor 800 millióról esik 220-ra az ember ;) majd akkor sírj. Ne százezrekkel. Az lószar. Ha tényleg dolgoztál volna az elmúlt időben, több pénzed lenne, mint most. Ezt csak úgy mondom.
2022. júl. 2. 16:35
 314/327 anonim ***** válasza:
81%

Meg ki nem azon van, hogy hogyan lehet jó pénzt csinálni? Istenem...

Kezdj el szerintem daytradelni tőzsdén opciós ügyletekkel tőkeáttétekkel

2022. júl. 2. 16:38
 315/327 anonim ***** válasza:
73%
Beindult a kérdező másodlagos regisztrációval, további hasonló lehetőségekkel bíztatva önmagát.
2022. júl. 2. 16:51
 316/327 A kérdező kommentje:

313. Ha pingpongot veszed akkor igen.

Ha az arbitraget akkor nem.

Abból naponta több volt mint 20.000 a nyereség

Ha azt hónapokig csinálnám szépen megszedném magam de nem csinálom mert még ha jó is az elmélete ennek előbb utóbb kitiltanak és a pénzem is elveszne.

Ha nem villogna az arbitrázs használatnál az a fránya piros lámpa a fogadó irodáknál akkor annak aki sok százezerrel esetleg millióval tudná csinálni nagyon jó megélhetést biztosítana.

Persze az is ott van ha mindenki így játszana akkor csődbe mennének az irodák de soha nem fog mindenki ilyen szisztéma szerint játszani

2022. júl. 2. 16:55
 317/327 anonim ***** válasza:
27%
Azért is k.rva vicces a helyzet, mert mindenki mondta, hogy elfogod simán bukni a 7-et, de nem hittél nekünk. Most meg valószínűleg itt állsz pénztelenül, és keresed a munkákat. X"D
2022. júl. 2. 18:46
 318/327 anonim ***** válasza:
12%
316 mondom, töltsd le szépen valamelyik online bróker appot, és kezdj el tőkeáttétezni. A jelenlegi tőkéd akár tízszeresét fektetheted be, így akár 1 millió helyett, 10 millióval kereskedve.
2022. júl. 2. 18:48
 319/327 anonim ***** válasza:
67%
#318: ne bíztasd sajátmagadat, menj el dolgozni, szerezz tapasztalatokat a munkaerőpiacon.
2022. júl. 2. 18:58
 320/327 A kérdező kommentje:

317.

Nem nem igaz.

1 millió forintom van mivel pingpongból átváltottam arbitra

Nyugodtan keresd vissza azt a válaszom ahol ezt mondtam

2022. júl. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!