Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.
Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.
három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.
A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.
Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.
Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.
Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.
Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.
Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.
De basszus ember…
Egy nap ennél többet költök…
Szóval mire bejön és mindenkinek visszafizeted, amit belédtettek ( mert ugye felnőtt emberként nem gondolod, hogy valakinek el kell tartani, akkor sem, ha a szüleid azok)
Akkor ebből max hobbi lehet.
Elmentem bevásárolni
Egyik üzlet 46e
Másik 39e +20e-> kellett egy új aksi a kocsiba.
Megtankoltam 11e ( ez olcsó most majdnem féláron vesszük az üzemanyagot az árstop miatt.
Igaz mi nem járunk naponta, hetente, mert home office dolgozuk.. kisváros, nincs hiper.. szóval 2 hétre minimum, ami tartós abból nemmis veszek minden alkalommal csak most a korlátozások miatt.( nem lehet egész karton tejet venni.. eddig minden 2. alkalommal vettem, most mindig kell)
Oké, hogy ez 3 emberre..
De teszem azt nincs hitelem.. van házam.. fenn kell tartani..
Van auttónk 2..
Biztosîtást most kell fizetnem: 40e körül van mind2
Lakásbizti 50e volt
Műszaki vizsga jön, ha nem kell semmi akkor 25e / db
De ugye aksi kellett, szóval át kell nézetni.
Múltkor elment a klîma 45e
Másikban csak átnézni, töltetni 15e.
“Súlyadó”: 12 és 18e persze van egy motor is az is 14e annak legalább olvsóbb a biztosítása műszakija.
De ottvan az áram
Víz
Az internet, netflix telefonszámla
( ruhát nem is vettem.. vagy egy cipőt ne adj Isten)
Gondolkodj ember!!!!!
Itt vagyunk 36 évesen és a munka mellett, hogy haladjunk a férjem szakmát csinált még1-et
Lediplomázott.. én most állok bele
Azért most, mert én is úgy gondoltam, hogy nem kell aaaaaaz… ( minden más fontosabb volt)
De akinek 200 feletti kommentből nem érti meg, az majd megtapasztalja a maga bőrén.
Pedig azt mondjàk:
Okos ember a más kàràn tanul
"Elbuktad a lóvét, vagy miért nem írod ki naponta, hogy mekkorát szakítottál?"
Nem nem buktam el csak nem fogom mindennap kiírni, hogy nyertem mert felesleges.
Ha akarjátok tudni, hogy nyertem e akkor nyugodtan lehet nézni az oldalnak a statisztikáját mert nem hazudik, mindig pontosan tájékoztat tegnap például hibátlan napunk volt minden bejött.
Mióta nem voltam itt aktív azóta is mindennapom nyerő volt.
Szüleimmel szerencsére sikerült alkut kötnöm.
Megállapodtunk abban, hogyha elbukom a pénzt akkor elmegyek dolgozni (ami így is lesz mert én nem szerencsejáték függő vagyok hanem az amit itt láttam, hogy mindennap plussz pénz van a zsebedben nagyon megtetszett, ha el fog menni a hetedik emelés valamikor akkor leállok és megyek dolgozni) addig pedig ügyeskedjek ezzel vagy amíg megszűnik az oldal vagy amíg el nem bukom azt amit beleraktam.
"Angol-magyar meccsre mennyit tettél, mit ajánlott az a mindentudó csoda-oldal: ki fog nyerni?"
Pingpong meccsekre fogadunk nem pedig focira
Megállapodtunk abban, hogyha elbukom a pénzt akkor elmegyek dolgozni (ami így is lesz
Jól látod!
Phuuuu de tudsz kötözködni öcsém mert valamit rosszul fogalmaztam meg.
A megállapodásunk szerint ha bukom pénzt akkor elmegyek dolgozni.
Ha bekövetkezik az, hogy elbukom a pénzem akkor az ígéretemet betartva el fogok menni dolgozni
nem kötözködésből írtam, hanem viccből, mert ez tényleg így lesz, csak még nem tudod.
Lehet vannak itt akik irigykedésből írnak dolgokat, de én halál komolyan modntam, hogy elfogod bukni.
"ha évekkel később nekem lesz igazam ne irigykedjetek rám mert naponta 30-40 ezreket szakítok"
Ahogy meglódult az infláció, nem biztos, hogy olyan sokat fog az érni... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!