Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
 301/327 anonim ***** válasza:
58%
This is sparta?
2022. jún. 22. 15:20
 302/327 A kérdező kommentje:

Na hát esemény van.

Ezennel bejelentem, hogy pingponba a hetedik emelés is elment...

De és itt jön egy nagyon fontos de.

Én úgy ebből idő előtt kiszálltam és átálltam arbitrázsra aminek hála most a bankom valamivel több mint 1 millió forintnál van.

És ha nem írom ki ezt a kérdést és valaki nem írja, hogy arbitrázs akkor minden sprórolt pénzem oda lett volna szóval nagyon hálás vagyok ennek a kérdésnek, hogy kiírásra került és meg lett mentve a pénzem.

Köszönöm mindenkinek.

A másik pedig, hogy én innentől kezdve 580 ezer forintról indulva és 1 millió forinttal befejezve visszavonultam a sportfogadástól.

Hogy miért? Erre két okom van.

Mint látjuk néha a legbiztosabb stratégia is meginoghat ez, hogy elment a hetedik emelés ez példátlan volt de szerencsére kimaradtam belőle csak kívülről figyeltem.

Ami pedig ezt a stratégiát illeti sajnos utána néztem és hiába működik matematikailag, nem én vagyok az egyetlen ember aki rést tudott ütni fogadóirodákon és kaszinókon, voltak emberek akik ezt megtudták csinálni és matematikailag előnyhöz jutni velük szemben és megverni őket hosszútávon de ezt legfeljebb pár hónap alatt kiszúrták és kitiltották őket.

És ez sajnos az ő játszóterük, azzal játszanak akivel akarnak és nem szívlelik azt, hogyha valaki előnyt tud szerezni ellenük.

Szóval mielőtt még én is erre a sorsra jutnék inkább kiszállok ebből amíg még lehet.

Az 1 milliómat már lekértem. Pár napon belül utalják.

2022. júl. 2. 13:02
 303/327 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, örülök, hogy abbahagyod, erre nem lehet alapozni.
2022. júl. 2. 13:05
 304/327 anonim ***** válasza:
100%
xdddddddddd
2022. júl. 2. 13:28
 305/327 anonim ***** válasza:
100%
Most jöhet a regisztráció a profession.hu oldalra, aztán az önéletrajzmintákban történő elmélyedés, "mit és hogy írjak az önéletrajzba típusú keresés, "anya, apa, köszönöm türelmeteket, kitartásotokat, jószándékotokat, megyek dolgozni, keresek munkát, sajnálom az eddig elpazarolt időt".
2022. júl. 2. 13:29
 306/327 anonim ***** válasza:
87%
k.rva nagy xddd
2022. júl. 2. 13:37
 307/327 A kérdező kommentje:

"anya, apa, köszönöm türelmeteket, kitartásotokat, jószándékotokat, megyek dolgozni, keresek munkát, sajnálom az eddig elpazarolt időt".

Az, hogy elmegyek dolgozni az nem kérdés.

De azért nem mondanám elpazarolt időnek ezt az egészet.

Azért kerestem 420 ezer forintot ráadásul ennek a felét az elmúlt két hétben.

Szóval kerestem pénzt és nagyon élveztem ezt a kis időszakot. Imádtam nézni ahogy nőtt az egyenlegem.

2022. júl. 2. 13:57
 308/327 anonim ***** válasza:
87%
Nah én voltam, aki említette azt, hogy arbitrage fogadás. Talán a hatos válasz volt az enyém, nem keresem vissza, én is sokat kommenteltem, és az első nagyon hosszú lett. Már nagyon bánom, hogy ezt megemlítettem, mert megérdemelted volna, hogy elveszted. "Mint látjuk, a legbiztosabb stratégia is meginoghat". Egyáltalán nem biztos stratégia a martingale fogadás, és garantált, hogy mindent elvesztesz egy idő után. Gondoltam helyreteszem a dolgokat. Emellett leírtam azt is, hogy az arbitrage-al is ki fognak mindenhonnan tiltani, de lepontoztál, nem hitted el, mert olvastál róla egy cikket miután említettem. Hát ezt hívják úgy, hogy dunning krueger effektus. Egyébként mivel semmihez nem értesz, és a havi 150nél többet nem fogsz tudni hazavinni, szerintem 2 hónapon belül úgyis újrakezded majd xD.
2022. júl. 2. 14:01
 309/327 anonim ***** válasza:
80%
Istenem, de vicces. Szakadok. XD
2022. júl. 2. 15:33
 310/327 A kérdező kommentje:

Nézd nem pontozták le.

Senkit nem pontoztam le az más, hogy nagyon makacsul kiálltak az igazán mellet de senkit nem pontoztam le így téged sem.

Lehet, hogy nem volt teljesen biztos de legalább addig ameddig benne voltam addig ment hálistennek.

Felültem annak, hogy mindennapot nyereséggel zártak(ami így is volt egészen idáig az oldal 1 éve működik és most történt meg ez).

Aztán amiatt mentem át arbitrázsra mert az biztosabb is és sokkal nagyobb hozamot ígér a tőkémmel.

Napi szinten több mint húszezreket szakítottam.

Csak aztán utána egy kicsit jobban utána néztem és sajnos azok akik matematikai kulcsokat használva jutnak előnyhöz a fogadóirodákkal és kaszinókkal szemben azoknak mind az lesz a sorsa, hogy kitiltják őket pár hónap után.

Szóval még a bajt megelőzve tiplizek innen mielőtt még kitiltanak és úgy veszik el a pénzem.

Az pedig, hogy max 150-et keresnék hát elég erős mert ha csak egy lidl targonca vezetőnek mennék el kapnék 320-at nettóban sőt valamivel többet mert 25 év alattiként szja mentes vagyok.

Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy bánod, hogy megmentetted a pénzem én mindenesetre akárhogy is érzed nagyon köszönöm mert neked hála az, hogy a sok év alatt összegyűlt pénzem nem ment a levesbe.

És ami még a szerencsejáték függőségemet illeti én ezt nem ennek mondanám.

Inkább pénzfüggőségnek.

Mióta eszemet tudom folyamatosan azon voltam miből hogyan lehetne jó pénzt csinálni.

Erre jó alternatíva volt pingpong meg az arbitrage ameddig ment. Élveztem, hogy kb gombnyomásra jött a pénz. Ezután viszont ettől végérvényesen visszavonulok és majd valami mással fogok próbálkozni csak még nem tudom mivel. Mindenesetre egy korrekt kezdő tőkém úgy gondolom van hozzá

2022. júl. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!