Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.
Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.
három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.
A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.
Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.
Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.
Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.
Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.
Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.
Igen, ez a helyzet...
Esetleg az ő oldaláról van szó és a körítés, a "három havi, mindig nyereséges sztori" szolgál az oldala reklámozásához, felfuttatásához, itteni kommentelők reménybeli regisztrációjának, előfizetővé válásának elősegítése is lehet a cél.
Néha hozzászól, hogy a kérdés kommentjeinek érkezését tovább fokozza.
Tengeri kígyóvá terebélyesedett ez a kérdés...:-)
Mindenesetre szemezgetve a válaszok között ALÁTÁMASZTOM példával a 92-es válaszoló válaszának igazságát:
Köszönöm, megyvagyunk - Magyar film 1980
A Madaras József játszotta egyik főszerelőhöz költözik a Nyakó Juli játszotta másik főszereplő. Egy veszekedés után "Madaras" kidobja a lányt aki a pályaudvaron csatangolva a rendőrökbe botlik akik igazolják s miután látják, hogy a személyi igazolványába a "Madaras" háza van beírva mint állandó lakcím szépen hazaviszik "Madarast" még fejmosásban is részesítik...
Úgy gondolom ez a röpke kérdés eldőlt. Akinek állandó lakcíme van azt onnan ki lehet tenni de a rendőr vissza viszi.
A 183-as válaszomat pontosítom mert nem igazolják hanem igazoltatják...
Bocs!
185:
Konkrétan nem tudom mert szerencsére nincs ilyen problémám (se nem akar senki kidobni se én nem akarok senkit:-) de a példám az adott. Legalábbis 1980-ra áll. Hogy a mára azt nem tudom.
160-as egy anonim oldalon ilyent mondani butaság, és az is, hogy azt hiszed te vagy rá a bizonyíték. Rengeteg ilyen kamu termék van amiket bannereken hirdetnek, ami egy összetákolt weboldalra mutat hosszú körítéssel, hogy miért vedd meg, de a lényeget soha nem mondják.
Ha igaz is és ha igaz a kérdésed is, te embereket akarsz toborozni a kérdéseddel.
Ahogy az egyik írta, ez is olyan MLM-es elvű ha meghívod az embereket akkor gondolom az oldal ad x %-ot. Pláne, hogy írtad, hogy saját pénzből már nem is játszol. Amúgy a BET365-nek olvass utána. Többször került peres ügybe, mert a nyereményeket nem fizette ki. A BET365 független a Szerencsejáték ZRT-től. Gibraltári bejegyzésű. De az oldalt egy észak-ír származású nemzetközi labdarúgó játékvezető hozta létre az ő tulajdonába volt, csak már rég elhunyt.
A tulajdonos halála után 2014-től folyamatosan problémákat jeleztek emberek a cég felé, többször nem akarták kifizetni a nyereményt és volt, hogy azért tiltottak ki egy játékost, mert nem akarták kifizetni a nyereményét. Szoktam egyébként látni, hogy a BET365 reklámozza, hogy pl. regisztrációért ad 10 ezer forintot. Szoktam látni mert vannak ilyen felugró unalmas ablakok pl. online filmes oldalakon. De úgy őszintén szerintem nagy többség vissza is forgatja a BET365 tulajdonába azt a pénzt és az is kérdés, hogy vajon melyik anno ki nem fizetett nyertes pénzét küldték újaknak.
Egyébként ha bankod van, akkor nem is lenne szükséged ezt a kérdést kérdezned, mert az azt jelentené, hogy a banktulajdonosként lenne pénzed és csak hobbiból csinálnál ilyeneket.
Amúgy az illető aki adja a tippeket vagy zseni matematikus vagy valamivel hülyít titeket és palira vesz.
Mindig minden sportoló egészségi állapotát, lelki és érzelmi állapotát profin átlátni és tudni az a lehetetlenséggel egyenértékű, hacsak nem telepata az illető és látja a jövőt, ami ugye képlékeny.
Sőt ugye ott van lóverseny és agárverseny is. A ló is és a kutya is két különböző nem csak fiziologiásan de mentálisan is. Ott azért a környezet, a pálya nem ismerete, a talaj milyensége a hajtóval hogy van összeszokva ez lóra vonatkozik. De pl. kutyánál sem mindegy milyen kutyákkal fut együtt, ha ismeri őket vagy sem az sem mindegy. A többi amit felsoroltam, pályát ismeri-e, pálya talaja, hőmérséklet, pára tartalom, edzettség és stb és stb, mind befolyásoló tényezők.
Aki ezt minden egyes alkalommal meg tudja mondani, hogy Ronaldo épp most maga alatt van, mert épp a kisfia veszekedett vele, hogy már megint nem tud ott lenni egy fontos eseményén, az egy focista apának reakció idő észlelési hiányt ad ugyanúgy, vagy egy épp szakitáson túl lévő focista. De ugyanigy lóversenynél is nem csak a lótól függ az eredmény ha a zsoké vagy a hajtó épp lelkileg válságban és nehezen kezeli már nem olyan lesz a verseny eredmény, hiába készítették fel rendesen a lovat. Pont verseny előtt szakítanak a zsokéval, és lehetne sorolni, vagy nem ugy bírja a különböző időjárási viszonyokat, mert ők is utaznak. De a sportoloknak is van hogy nehezebb alkalmazkodni.
Szóval emberileg képtelenség az amiről te írsz kérdező. Még ha matematikus, vagy programozó az illető az emberi és környezeti tényezőket nem tudja profin pontosan megtippelni. Az időjárást talán, de hogy melyik játékos hogy reagál rá, vagy állat azt nem. Mert lehet egy mérkőzésen így bírta, egy másikon meg máshogy. Az ilyen tippelgetések, aki tudatosan tippelget, az nem csak az odds-okat nézi hanem elemezget, de az is tudja, hogy az elemezgetéssel sem tud az ember tökéletes tippet adni. Ezért szerencsejáték a neve.
De szerintem az egész kérdés csak kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!