Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/327 anonim ***** válasza:
98%
De amúgy nézzétek meg a highlightot. Brutális. Ha elmegy a szetr, duplázd a következőt, hogy visszahozza, és a nyeremény is megmaradjon 😂😂. Ha a második elmegy, akkor pedig engedje el, és a következőt is duplázza, hogy mindent visszahozzon. Teljes rulett az egész, vagy piros, vagy fekete, ha bukik, akkor kétszer annyit tesz a következőre, hogy visszajöjjön... Oltári nagy tragédia lesz ebből.
2022. jún. 7. 21:54
 142/327 anonim ***** válasza:
100%
A profilkép is nagyon hiteles, egy hatalmas bula.
2022. jún. 7. 21:57
 143/327 anonim ***** válasza:
100%
Az a profilkép el is mond mindent, olcsó nyálcsorgatás a 60 IQ-jú férfiaknak. Nagyjából egyezik is azzal az intelligencia szinttel, ami ahhoz kell, hogy valaki erre tegye fel mindenét.
2022. jún. 7. 22:02
 144/327 A kérdező kommentje:

Na jólvan látom az oltogatás nagyon megy, hogy egy honlapot se hoztak létre meg, hogy borzasztó a stratégia amit csinál.

Na akkor most lenne pár kérdésem.

Ha ez a dolog tényleg nem működik akkor hogy van az, hogy mióta elkezdte csinálni mindennap nyert vele és hosszútávon verte a fogadó irodát?

Hogy van az, hogy mióta én is beszálltam azóta én is csak folyamatosan mindennap verem a fogadó irodát?

Hogy van az, hogy minden előfizető aki tartja a stratégiát az is csak folyamatosan veri a fogadó irodát?

Ha erre kérdésre adtok egy értelmes választ, hogy vajon ezzel az oldallal miért nyert eddig mindenki aki tartotta a stratégiát(khm ezután is nyerni fogunk) HOSSZÚTÁVON mert igenis 3 hónap az a szerencsejátékban hosszútávnak számít és ahhoz képest amennyivel kezdtem sok profitot szereztem ez idő alatt.

Biztosan nagyon rosszak a tippek ha mindennapot profittal zársz tényleg😂

2022. jún. 7. 22:55
 145/327 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek! Én is feladom, nem érti még mindig. Sziasztok
2022. jún. 7. 22:59
 146/327 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan tesóm. Csináld. Rengeteg ember meggazdagodott már a szerencsejátékból, te is köztük leszel! Ja nem, senki nem csinált még ilyet, te most kifostad itt a spanyolviaszt! Egy isten vagy, lenyűgöző, hogy sose vesztesz, és hogy 3 hónap alatt kerestél 220ezer forintot!! Apám fél óránként keresett annyit, tényleges munkával, de hát hamarosan lekörözöd, mert úgyis exponenciálisan növekszenek a tétek! Hamarosan összefutunk itt Marbellán egy golfpályán! Alig várom!
2022. jún. 7. 23:06
 147/327 A kérdező kommentje:

Neked 220 ezer forint nekem havi szinten a tőkémhez viszonyítva 12-15%-os hozam.

Ha majd több lesz tőlem több lesz a hozam is😉

2022. jún. 7. 23:19
 148/327 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondom, hogy oltári nagy király vagy! Te vagy az isten!
2022. jún. 7. 23:32
 149/327 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kérdés, ez egy szar reklám.
2022. jún. 8. 05:31
 150/327 anonim ***** válasza:
72%
Jó nagy valaga van a ribinek.
2022. jún. 8. 06:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!