Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/327 anonim ***** válasza:
100%

Jah sokmindent elmond az illetőről, hogy egy párezres saját honlapra- és domain-re se áldozott, Instán nyomja...

Gondolom ez is arra szolgál számára, hogy naív közönséget célozzon meg...

Kérdező: be vagy etetve, nem tudom milyen légből kapott információkkal, én csak azt kívánom, hogy időben hagyd abba, ne tapasztald meg milyen "túl mélyen" lenni, lehet akkora adósságokat is csinálni (vagy a nyerés rményében mások pénzét is betéve akkorát amit már nem igazán lehet jóvátenni, kiheverni...bukni)

2022. jún. 8. 07:19
 152/327 anonim ***** válasza:
100%

"ha az oldal üzemeltetője nem adj isten meghal akkor valóban nem tudok tovább nyereségesen játszani"

Nem kell, hogy meghaljon, elég, ha pl.

- baleset éri

- beteg lesz

- valaki olyat ér baleset - vagy betegszik le -, akit neki kell ápolnia, ezért nem jut majd ideje erre tovább

- megunja, mert úgyis elég pénze van már

- talál egy még jövedelmezőbb elfoglaltságot, ezért ezt abbahagyja

- szerelmes lesz és a szerelme kedvéért abbahagyja

- stb., stb., stb.

Ki vagy szolgáltatva egyetlen egy embernek.

2022. jún. 8. 08:18
 153/327 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ez a dolog tényleg nem működik akkor hogy van az, hogy mióta elkezdte csinálni mindennap nyert vele és hosszútávon verte a fogadó irodát?"

Ezt honnan tudod? Ő ezt mondja, oké. De hol van rá bizonyíték?

"minden előfizető aki tartja a stratégiát az is csak folyamatosan veri a fogadó irodát"

És erre mi a bizonyíték?

2022. jún. 8. 08:20
 154/327 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a dolog tényleg működik, miért nem ebből él az egész világ?
2022. jún. 8. 08:24
 155/327 anonim ***** válasza:
100%

A tobbiek mar leirtak mindent, erdemes lesz par ev mulva visszaplvasnod, amikor mar eleg melyen vagy.

En csak annyit kivanok, hogy viszonylag hamar jojjon el az a melypont, ahol radobbensz, hogy segitseget kell kerned, hogy kimassz a fuggosegedbol. Remelem a szuleid akkor meg melletted lesznek.

2022. jún. 8. 08:33
 156/327 anonim ***** válasza:
96%
Így van ahogy előző írja és azt kívánom, hogy a mélyponton ne a düh kerekedjen felül, hogy "azért is megmutatom, berakok mégtöbbet és visszanyere,m az egészet sőt még azon is túl!" - mert ez a legveszedelmesebb...
2022. jún. 8. 08:40
 157/327 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy adott egy fiatal, van pénze és azt a pénzt inkább bizonytalan dologgal akarja nyereségessé tenni. Pedig megtehetné, hogy vállalkozik, az kb. egy évre való KATA, és az Iparűzési Adó. A többi fennmaradóhoz meg gyűjthetne abból a pénzből, amit megkeres vállalkozással, és tovább is tudná képezni magát. Manapság már online is lehet tanulni.

Én a szülei helyében kompromisszumot adnék neki. Azt mondanám, ok, nem kell menned dolgozni, de akkor szépen elővetetném vele mihez ért, és mivel foglalkozna szívesen, megíratnám vele az üzleti tervet, aztán szépen kiváltatnám vele a vállalkozóit.

Miért van olyan érzésem, hogy a kérdező nem olyan rétegből való, akinek eszébe jutna ilyesmi. Most bocs hogy ezt írom.

2022. jún. 8. 09:16
 158/327 anonim ***** válasza:
100%

153-as engem csak az aggaszt, hogy az illető aki ezt a honlapot üzemelteti, van-e adószáma?

Amit a kérdező az Általános Szerződési Feltételek menü pontban tud csekkolni, és aztán ha van, akkor cégjegyzék keresőbe tudja ellenőrizni.

Ami aggaszt hogy az sem mindegy milyen honlap. Más emberek adatait tárolja, mivel ugye havonta fizetnek 5000 ft-ot amit nem készpénzbe fizetik.

Adatvédelmi feltételeket is el kellene a kérdezőnek olvasnia az oldalon.

Mert én úgy értelmezem, hogy ez nem a szerencsejáték oldala, hanem egy magánember oldala.

2022. jún. 8. 09:21
 159/327 anonim ***** válasza:
100%

Illetve az hogy egyértelműsíti az állandó nyerést. Ez is aggasztó. Az megint más lenne, ha ő saját maga elemezné és igazából ezt az egészet azért próbálja ki, mert bakancslista, vagy mert meg akarja érteni a valszínűség számítás lényegét, mert valakinek interaktívabban gyorsabban érthetőbb a dolog. Aki így tesz az tudatosan teszi, magyarán az soha nem fog függő lenni csak úgy tesz mint mikor az ember bemegy a boltba csokoládét venni. Az oké, hogy 500 ft-okkal játszik, ez még nem fogja függővé tenni, de ha 5000 ft-ot keres naponta, akkor kb. 7 meccsen fogad ugy kb. 5250 ft-ot keres 1,50-es szorzóval.

Ami a függőség felé viheti az amiről ír, hogy egyértelműsíti a mindig nyerést. Folyamatos nyerés után becsúszik majd később több nem nyerés, és már hozzá van szokva, az, hogy hogy kezeli kérdés, hogy mint ember hogy viszonyul ahhoz, hogy vesztett.

Pláne, ha megtehette volna most még, hogy azt a pénzt a saját jövőjére fordítja. Ahogy írtam tanulásra, vállalkozásra.

158-as vagyok.

2022. jún. 8. 09:31
 160/327 A kérdező kommentje:

"Ezt honnan tudod? Ő ezt mondja, oké. De hol van rá bizonyíték?"

Én vagyok rá a bizonyíték aki hónapok óta folyamatosan csak nyer és növekszik a bankja

2022. jún. 8. 10:06
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!