Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/327 anonim ***** válasza:
100%
Tételezzük fel hogy a kérdés semelyik része sem kamu. Nekem az lenne a tippem, hogy a kérdezőt régen komolyan bántották, az ilyet átélt emberek mondják azt, hogy mincs szükségük kapcsolatra és barátokra. Ahelyett hogy feldolgozta volna, azzal akar "kompenzálni", hogy jó gazdag lesz, mert úgy gondolja hogy a pénztől majd több lesz másoknál, akkor végre ő lesz a jobb és ezt el is fogják ismerni. Görcsösen kapaszkodik ehhez a vágyálomhoz, az egész értékrendjét és önbizalmát behálózta, ilyenkor már nem hatnak az észérvek. Nagyon remélem hogy kamu, vagy hogy tévedek, mert így élni nagyon szar, és piszkosul nehéz kijönni belőle.
2022. jún. 8. 19:34
 212/327 anonim ***** válasza:
100%
Nem is beszélve azt a lelki fájdalmat, ami majd a bukáskor fogja érni...
2022. jún. 8. 19:42
 213/327 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. Tolja egy évig még, ott lesz néhány millióval, és ki fogják tiltani a csoportból, vagy bukik mindent. Micsoda frusztráció lesz, hogy mi mindent kezdhetett volna azzal a közel egymillió forinttal.
2022. jún. 8. 20:07
 214/327 anonim ***** válasza:
100%

"mi mindent kezdhetett volna azzal a közel egymillió forinttal"

Meg azzal a sok idővel, amit ebbe öl...

2022. jún. 8. 20:09
 215/327 A kérdező kommentje:
Jelentem a mai nap végén is nyertünk és profittal zártunk és hasítok lassan de biztosan a célom felé. Igaz kicsit döcögősen ment a mai nap lement jó pár izzadság csepp rajtam is mert elment jó pár meccs de az emelési stratégiánknak hála a végén megint mi jöttünk ki jól immár sokadjára a fogadóiroda ellen.
2022. jún. 8. 23:56
 216/327 anonim ***** válasza:
95%
Jólvan akkor. Holnap hány meccsre teszel? Tedd fel a 10 15 meccsre az összes pénzed.
2022. jún. 9. 01:38
 217/327 anonim ***** válasza:
100%

"hasítok lassan de biztosan a célom felé"

Ez csak akkor lenne jó hír, ha jól határoztad volna meg a célt. Így viszont lassan, de biztosan az anyagi csőd felé hasítasz, csak még nem fogod fel...

2022. jún. 9. 06:33
 218/327 anonim ***** válasza:
100%
Így van, maga a cél homályosan van megfogalmazva, "gazdag leszek" - ezen kívül mást nem is tud látni a Kérdező...
2022. jún. 9. 06:42
 219/327 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a szüleidet sajnálom
2022. jún. 9. 09:44
 220/327 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapi nyereményből mennyit adsz rezsire?
2022. jún. 9. 09:54
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!