Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám egyfolytában bánt, mit...

Anyám egyfolytában bánt, mit tegyek? 21L

Figyelt kérdés

Kiskorom óta vertek a szüleim. Elszigetelődtem mindenkitől egyedül nőttem fel barátkozni se tudtam soha, mert mindig sírtam meg nem mertem megszólalni valamitől.

Most van egy legjobb barátnőm, de nem tud ő sem tanácsot adni meg neki ott van a barátja aki nem engedi, hogy velem legyen.

Apukám elköltözött pár éve azóta anyám folyamatosan iszik bánt meg pasizik. Ma volt az a nap hogy vissza könyörögte magát egy férfihez aki megcsalta múlthéten, de nagyon rossz hatással van rá. Nemrég hazajött, mert elszokott tűnni napokra és nekem esett, hogy mekkora egy kur…a vagyok nincs életem szerezzek barátokat, takarodjak el meg, hogy megcsaltam a volt barátom ami nem igaz, de olyan lelki fájdalmat tud ezekkel okozni amit nem bírok már. Van egy öcsém és ő is átvette ugyan ezt egyfolytában szekál, hogy egyedül fogok megdögleni meg, hogy mindenki utál. Gondolkozok rajta, hogy elköltözzek, de még nincs miből. Meg az a problémám a költözéssel, hogy baj van a petefészkemmel nagyon sokat görcsölök, hányingerem van és nem nagyon merek egyedül maradni olyankor.

Volt hogy a mamámnál éltem ő segített, vele is ugyan így bánt az anyám, most tavaly meghalt haza kellett költöznöm. Rokonaim nincsenek csak apukám. Nem tudom mit tehetnék. Hiába hajtogatják, hogy felnőtt ember vagyok tanácstalan vagyok.

2022. jún. 6. 19:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hitelre vettek lakást még régen a szüleim aztán azt fizette ki belőle, a temetést meg még más hitelt, autót vett, a bátyámnak is adott belőle hogy eltudjon költözni.
2022. jún. 6. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

PCOS-ed van? Szerintem igen

Hányinger a stressztől van.

Én PCOS-re fogamzásgátlót szedek, nincs semmi gondom vele. Stabilizálta a hangulatomat. Nem is merek már nélküle élni.

Öcsédre ne haragudj, nem igazán fogja még fel a dolgokat, csak amit hall azt csinálja. Sokszor egy felnőtt ember se fogja fel ha bánt másokat.

Anyudnak valami lelki baja lehet, azért éli ki rajtad a fusztrációját, ez nagyon szomorú.

Csak annyit tudok tanácsolni, hogy amint tudsz akkor költözz. Elfog múlni a görcs is lehet. Nekem is akkor voltak kemény görcseim mikor szüleimmel laktam. Ma már semmi, igaz szedem is a gyógyszert szorgosan, de már felfázásom sincs

2022. jún. 7. 05:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Gondoltak nálam is arra, de nem tudják biztosra. Én is szedtem rá néha néha fogamzásgátlót, de csak rontott rajta.

Tudom hogy vannak lelki bajai meghaltak a testvérei meg a szülei csak sose értettem miért kell ezért mást bántani.

Megpróbálok elköltözni valahogy idővel, mást nem nagyon tudok tenni.

Köszönöm a sok tanácsot!

2022. jún. 7. 12:42
 14/16 dregor ***** válasza:
58%

Az úgy nem megy, hogy változást akarsz az életedben, de nem akarsz változtatni semmin, csak nyavalyogsz, hogy jajj de rossz és várod a csodát... Emeld fel a kis hátsód keress munkát egy fél országgal odébb és akkor össze tudod szedni magad.

Melyik városban élsz jelenleg?

2022. jún. 8. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Először én is 525 km-re arréb költöztem, kellett pár év mire lenyugodtam, most csak 280 km-re vannak tőlem. De nem vagoyk ideges emaitt
2022. jún. 8. 14:28
 16/16 anonim válasza:
Változtass az életedben. Az a cél, hogy boldog életet élj. Költzz amint lehet és kezd újra. Gyerünk vágj bele.
2022. jún. 15. 14:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!