Ötletek hogy hova dughatták el a szüleim az elfem?
Úris10, a sok tudatlan. Mitől kapna tüdőrákot? Nincs benne kátrány, se semmilyen más égéstermék nagyon okosak, a nikotin meg mióta okoz tüdőrákot?🤦🏻♀️ látom itt gondolkodni nem szokás. Amúgy meg van nikotinmentes változat is, na az végképp nem okoz semmit.
#22 gondolom barlangban élsz, azért nem hallottál még róla. Minden 3. ember árulja, ráadásul nem is most lett divat, úgyhogy csak 3 hónappal vagy lemaradva.
“Van több száz ismerősöm, akik cigiznek, de én életemben nem hallottam még erről.”
Aha, akkor még a több száz cigis ismerősöddel érveltél az állításod mellett, most meg már hirtelen azzal takarózol, hogy jaj te nem dohányzol. Lol kicsit vicces. A többszáz cigis ismerősödnél senkinél se tűnt fel? “Agymosott kis liba” meg miért is lennék?🤣 Ja, hogy érvekkel megcáfolni semmit nem tudsz a 33-as válaszomban, mert annyira tudatlan vagy, hogy még azt se tudod eszik vagy isszák az elfet, de nekem magyarázol. tudatlan kis lúd.
Na csumi.
A vegyi anyag miatt okozhat betegséget - ki tudja miket.
Fura, hirtelen bekövetkező halálesetek is voltak kapcsolatbahozhatóak ezzel, egy időben, 2-3 éve talán, nem tudom azóta azonosították -e.
"Valaki tudja, hogy 27-es miért ír alá egy anonim oldalon?"
Huszonhetes vagyok, mit írtam alá?
“ Huszonhetes vagyok, mit írtam alá?“
Gondolom a mondandód végén ahogy én most. Pista
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!