Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ötletek hogy hova dughatták...

Ötletek hogy hova dughatták el a szüleim az elfem?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 21:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem divat. Van több száz ismerősöm, akik cigiznek, de én életemben nem hallottam még erről. Ha divat lenne, akkor szép számmal el lenne terjedve, de kb nulla az én tapasztalataim szerint.

2022. jún. 5. 23:41
 22/57 anonim ***** válasza:
82%

Remélem elégette azt a retkes trágyát.

Nem kell az neked azért mert milyen menő a gyerekeknél, hogy egy olyan dologra költik a pénzt, amire azelőtt nem volt szükség

2022. jún. 6. 00:26
 23/57 anonim ***** válasza:
89%
Miért dugták volna el? Ha úgy gondolják, hogy nem kéne szívnod, akkor nem eldugdossák, hanem kivágták egyenesen a kukába.
2022. jún. 6. 02:19
 24/57 anonim ***** válasza:
94%
Remélhetőleg volt annyi eszük hogy kidobták.
2022. jún. 6. 02:20
 25/57 anonim ***** válasza:
37%
A szőnyeggel együtt feltekerte, és elszívta.
2022. jún. 6. 03:29
 26/57 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: tudom nehéz belegondolni, de majd ha lesz gyereked, te is ilyen kétségbeesetten fogod eldugni azt, amivel szisztematikusan károsítja magát. Mert jót akarsz neki.

Tiniként egyszerűen "másképp működik az agy", "jó buli" és "ellenség a szülő mert ezt tette", mire belátod, késő lehet...

Sokakat ismertem, akik a normál cigit tartották "jó bulinak", hangoztatták: "akkkor hagyják abba amikor akarják", "ők majd sportolni fognak, nem dohányozni" aztán sokan még 50 felett se tudták abbahagyni soha, köhögve-fuldokolva élnek le egy életet, amely esetleg a dohányzás miatt ér túl korán tragikusan véget. Jah tudom azt is nehéz elképzelni ilyen korban hogy "leszel még ötvenéves", de előbb is jöhet a cigaretta okozta ártalom. Nem sokkal jobb az ecigi sem mint a hagyományos.

2022. jún. 6. 04:09
 27/57 anonim ***** válasza:
88%
Elvitték magukkal és kidobták útközben,eldugták egy titkos helyre .
2022. jún. 6. 05:52
 28/57 anonim ***** válasza:
90%
Miért dugták volna el? Eldugni olyat szokás, ami később még kellhet. Ha én találom meg, biztos hogy kivágom a szemétbe.
2022. jún. 6. 06:11
 29/57 anonim ***** válasza:
64%
Valaki tudja, hogy 27-es miért ír alá egy anonim oldalon?
2022. jún. 6. 07:06
 30/57 anonim ***** válasza:
89%
kinti benti kuka
2022. jún. 6. 11:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!