Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaha tud belül normális...

Valaha tud belül normális ember lenni az aki rossz mintákat kapott a szüleitől?

Figyelt kérdés

Apám egy igazi tirpák bunkó.

Minden csak úgy lehet ahogy ő akarja. Ha valami nem tetszik neki, üvölteni kezd, mindegy milyen apróság. Egy rosszul letett szerszám, vagy egy meg nem evett rántott hús bőven elég. Szólni vitatkozni ezért nem lehet. Ha elmondunk neki verekszik is.

Anyám ebbe már rég beletörődött.

Sajnos ahogy telik az idő, egyre inkább azt veszem észre magamon hogy olyan leszek mint ő.

Tudom hogy el lehet költözni, meg el lehet menni pszichológushoz.

De ez elég lesz valaha?

Leszek valaha normális?

Félek én már örökre el lettem rontva.

#Elrontott ember #Életképtelen gyerek #önbizalomhiányos gyerek
2022. máj. 29. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Rendkívül nehéz, de hajrá.

Apám egy lerobbant idegbeteg ezermester. Bármihez próbáltam volna nyúlni itthon, már azonnal ott idegeskedett a fejem fölött. Számos alkalommal úgy üvöltött, hogy a fél falu hallja. Nem is az ő fia vagyok, miért nincs belőle kettő a háznál stb. Pedig nekem nagyon szükségem lenne arra, hogy sok mindenhez értsek. Ehelyett akaratlan bénázások, üldözési mánia, fölösleges zavaró gondolatok, homályos gondolkodás, logika hiánya, szégyenérzet.

2022. jún. 4. 10:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

De várjunk csak. Ha nem az ő fia vagy, akkor egyértelműen a mostohaapád.

2022. jún. 4. 10:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

12#

Nem mostoha. Nem így kell ezt értelmezni.

2022. jún. 4. 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miként? Mert eléggé összezavaró módon írod körbe.
2022. jún. 4. 10:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14#

Pedig kétség nem férhet hozzá. Ez akkor valami egyedi dolog lehet. Nem igazán tudom mit lehetne még ehhez hozzáfűzni, hogy érthető legyen számodra. Mióta az emlékezetem tudom, szorongás fogott el ha apának kellett szólítanom. Talán ennyi. Nem szaporítom tovább a szót.

2022. jún. 4. 11:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyedi dolog"

Na már értem... Jut eszembe, nem zártam el a sütőt két órája, elzárom, nehogy leégjen a ház.

2022. jún. 4. 11:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

16#

Megértelek

2022. jún. 4. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De szemtől szembe ilyet nem hallanál tőlem
2022. jún. 4. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Na de, a sütős hülyeséget félretéve, mégha arról is van szó, amire gondolok, én nem ítéllek el érte.
2022. jún. 4. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány tippem mire gondolhatsz, ami önmagában még meg is állja a helyét, de köszönöm(jajj istenem, még le írni is rossz volt) hogy nem ítélsz el.
2022. jún. 4. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!