Szüleimnek valami bajuk van a papokkal es nem mondják el mi. Mi a baj a papokkal?
Figyelt kérdés
Hittan táborba szeretnék menni barátnőimmel ők már többször is voltak mondták hogy tök szupi stb...hozza teszem en erkölcstanos vagyok. Ma beszeltem a pappal aki tartja ezt a tábort mondta hogy erkölcstanosak is nyzgodtan jöhetnek. Mondtam szüleimnek hogy akarnék menni és modnták hogy ők nem szeretik a papokat...Mondtam nekik hogy megszerzem nekik a pap elerhetősegét és beszélhetnek vele kedvükre erre nagyon nem mondtak semmit...2022. máj. 24. 16:04
41/47 anonim válasza:
40. Többen is vagy csak egy? Nem hiszem, hogy az összes, akit ismersz.
42/47 anonim válasza:
#31! "Egy pap gyermeke vagyok..." Itt a különbség. Nem római katolikus, nincs cölibátus. A probléma az önmegtartóztatással van. Nem lehet szexuális kapcsolatuk. Sok ezt a rájuk bízott gyermekeken éli ki sajnos.
43/47 anonim válasza:
41, az a 2 is több, mint kéne... és én ráadásul elsőaldozásig sem jutottam, tehát nem is jártam szinte templomba... lehet több is lenne...
A statisztika enyhén szarabb, ez csak a francia katolikus részre vonatkozik:
"Háromezer pedofil pap és tisztviselő lehetett a francia katolikus egyházban az utóbbi 70 évben."
44/47 anonim válasza:
Én azt hallottam, egy kántortól, hogy a papoknak házvezetőnőjük van, akit olykor barátnőként is tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!