Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idén lett volna az esküvőm...

Idén lett volna az esküvőm egy éve hagyott el a vőlegényem, anyukám párjának a gyerekének lesz az esküvője, és én nem szeretnék menni, anyukám ezt nem tudja elfogadni szerinte tuldramatizalom,mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 15:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem úgy dönts, ahogy neked jó.
2022. máj. 24. 20:51
 22/30 anonim ***** válasza:
86%
Azt ugye tudod,ha ilyen sokáig sajnálod,illetve sajnáltatod magad,nagyon sok jó dologról maradsz le.
2022. máj. 24. 22:09
 23/30 anonim ***** válasza:
46%

Igazad van, ne menj, ülj otthon és nyalogasd a sebeidet - mindenkinek jobb lesz, hidd el.

Jaj, kilences, nem néhány hete szakítottak a királylánnyal, hanem 1 ÉVE, csak drámázik.

2022. máj. 25. 07:12
 24/30 anonim ***** válasza:
72%

Minden ember más és másképp dolgoz fel dolgokat.

Ezt tiszteletben kell tartani főleg, ha negatív élmény vagy trauma érte az embert.

Van, akinek több idő kell a "hátrahagytak jegybenjáráskor" vagy az "oltárnál hagytak" szituációktól.

Barátnőmnek 2.5 év kellett a feldolgozáshoz.

Én meg a másik szélsőség vagyok: nem érdekelnek, nem hatnak meg az esküvők és azokkal kapcsolatos dolgok.

+semmilyen ünnepet nem tartok.

Mindemellett, ne más mondja meg mit érzel, mik milyen" hatással legyenek rád" - ezen dolgokat nem lehet parancsba adni, se követelni.

Ahogyan a szerelmet se.

Kezdetben pl nálam fújt a family rám, amikor huszonévesen leváltam és saját rendszert iktattam be sok mindenben, köztük az ünnepek hátrahagyása.

Maximum olyan eseményre megyek el, amely nem átlagos.

Nehezen fogadták el, ám rengeteg kényszertől megszabadultam.

Az egyenes őszinte énhez is hozzászoktak.

Ha az ember nem tanul meg nemet mondani, sok kárt okozhat magában/magának.

2022. máj. 25. 11:35
 25/30 anonim ***** válasza:
62%

U.i.:

Elképesztő mennyi vulgáris egy aspektusos ember van itt kommentben.

Rengeteg infó, körülmény infó hiányzik és bélyegzővel püffölik a kommentszekciót.

Gratu!

IQ, EQ, mentalitás hiánya a köbön.

2022. máj. 25. 11:38
 26/30 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 12-es.

Dehogynem. Bizonyos formában van köze.

Maga az adott esemény emlékezteti az illetőt pl arra: boldogan szervezte az esküvőt és azt derékba törte a volt párja.

Így maga az esemény is sebet téphet fel.

Ahogyan vannak olyan emberek, hogy pl buszon vagy repülőn vagy akár extrém sportban balesetet szenved, nem biztos, hogy ismét igénybe veszi azt.

Az érzelmi hatás, feldolgozás lélekben - ugyan az a folyamat.

2022. máj. 25. 11:45
 27/30 anonim ***** válasza:
44%

11-es, nem mindenki vágyik pasizni, akit esküvő tervezése/szervezésekor hátrahagynak.

No és nem mindenkit vonz a lakzis/bulis kikapcsolódás.

Sőt valakiknek alapon pokol a tömeg. Energia leszívó.

Előbb megyek el 1-3baráttal pl síelni, minthogy lakodalomra menjek.

Ezzel nem vagyok egyedül, tudom.

2022. máj. 25. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
81%

Igen, túl dramatizálod.

Inkább örülj, hogy megszabadultál egy rossz kapcsolattól időben, minthogy csaljanak házasságba és pár év után elvált legyél.

És igen, ragadj meg minden alkalmat, hogy társaságban legyél, esélyed legyen normális társra.Amíg csak sajnáltatod magad, nem lesz.

2022. máj. 25. 13:01
 29/30 anonim ***** válasza:
84%
23. 9-es vagyok és tartom a véleményemet. Engem 2 éve dobott az, akire azt hittem életem párja, mégpedig minden előjelek nélkül. Előtte még a kezemet akarta megkérni stb. nem részletezném. Volt azóta 2 rövid kapcsolatom is, bár sajnos mindkettő defektes volt (egyikről kiderült, hogy fűvel foglalkozik, a másik meg agresszív volt), mindenesetre ma is bennem van a düh az exem miatt és sajnos nem tudtam magam továbbra sem túltenni ezen. Lehet ha végre lesz egy rendes férfi az életemben, akkor véget ér ez a szenvedés. Szóval mindenki más. Amíg nem éltek át hasonlót kár okoskodni meg lenézni a másikat, egy évekig tartó komoly kapcsolaton nem tudja magát mindenki hamar túltenni. Egy év meg igazából nem is olyan sok, egyik nap telik a másik után és hopp már megint szilveszter kb.
2022. máj. 25. 13:04
 30/30 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg kompromisszum lehetne, hogy a ceremóniára elmész, koccintasz velük, gratulálsz nekik, aztán a lagziba már nem mész. Persze ezt előre meg kell velük beszélni, hogy ne foglaljanak neked helyet, ne rendeljenek kaját.

Így legalább tudatod velük, hogy örülsz a boldogságuknak, de nem kell végigszenvedned az egész estét

2022. máj. 31. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!