Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idén lett volna az esküvőm...

Idén lett volna az esküvőm egy éve hagyott el a vőlegényem, anyukám párjának a gyerekének lesz az esküvője, és én nem szeretnék menni, anyukám ezt nem tudja elfogadni szerinte tuldramatizalom,mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 15:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
Backi, nem hogy örülnél a lehetőségnak, hátha valami helyes szingli pasit megismersz. De ha nem is, szórakozol egyet. Most komolyan...egy év után ezt csinálod. Nyilván nem volt olyan idilli az a kapcsolat, ha elhagyott.
2022. máj. 24. 17:04
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Egy egy éves sérelem, aminek semmi köze egy másik ember boldogságához, nem ér annyit, hogy megsértsd a saját anyukádat. Általában én azt mondom, hogy felnőtt ember vagy, oda mész és nem mész, ahova akarsz. De jelen esetben anyukádnak túlságosan rosszul esne, ha a számára most egyik legfontosabb személy családi eseményéből kivonnád magadat, sértő lenne a barátjának. És nem olyan dologról van szó, aminél jogos a távolléted: az, hogy neked 1 éve megszűnt a kapcsolatod, nincs semmilyen összefüggésben azzal, hogy másnak esküvője van. Lépj túl a sebeid nyalogatásán, mert attól neked nem lesz rosszabb, hogy nekik jó. Más kérdés, ha kifejezetten és jó okkal utálnád anyukád barátját és a gyerekét, vagy kifejezetten irtóznál a nagylétszámú rendezvényektől, akkor jogosan maradhatnál otthon. De egy egyéves szerelmi csalódás miatt nem.
2022. máj. 24. 17:04
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
És? Anyukád, a párja vagy a gyereke tehet a te szakításodról??? Tényleg lépj tovább. Gondolom, eddig se csak otthon ültél és szomorkodtál.
2022. máj. 24. 17:36
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

Hallod, miért nem fordítod meg a gondolkodásodat?

"Milyen szuper, hogy már egy éve megszabadultam attól a s*ggfej pasitól, nosza, ünnepeljük meg"

2022. máj. 24. 17:39
 15/30 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk gondolom, nem 16 éves vagy, ittál már alkoholt párszor életedben, ismered a szervezetedre gyakorolt hatását. Ha bömbölős típus vagy, talán az előző esküvőn sem kellett volna beállni és drámázni. De egy év után meg már ez végképp gáz, egy közeli családtagodról van szó. Ha édestestvéred lenne, akkor se mennél el élete egyik legszebb napjára, amit meg akar osztani veled?
2022. máj. 24. 17:40
 16/30 anonim ***** válasza:
30%
Nem mennék el, nem érdekelne ki mit gondol róla.
2022. máj. 24. 18:03
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem igaza van annak, aki szerint állj ki magadért, még ha veszekedéshez is vezet.

Viszont van abban valami, amit mond, már csak a te érdekedben is. Hadd mondjam el a példámat és azt, hogy megértelek, hogy nem bírnál elmenni. Nekem nem lehet gyerekem. Körülöttem már lassan mindenki szül, amit egyszerűen nem bírok nézni, hallani, beszélni róla. Ez odáig fajult, hogy teljesen bezárkóztam, megszakítottam minden barátommal a kapcsolatot, ahogy derül ki róluk egy-egy terhesség, úgy szűkül be az életem. De ezt magamnak teszem így... igen borzasztóan fáj, de a saját érdekemben dolgoznom kell rajta, most pszichológushoz járok. Szerintem neked is jót tenne, mert láthatóan nem tudsz túllépni rajta, és ezzel magadnak szűkíted be az életedet (hidd el, előbb csak az esküvők, de ha hagyod elfajulni, idővel "tovább terjed", mint valami betegség, és már a kapcsolatban élő barátaidat sem bírod látni).

Remélem, tudtam segíteni valamit, fel a fejjel :)

2022. máj. 24. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

Igaza van anyádnak.

Éppen ideje túllépned a pasidon 1 év után. Igen, túldramatizálod.

2022. máj. 24. 19:03
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Megfelelési kényszerből nem kell elmenni sehová. Viszont tényleg túldramatizálod a veled történteket, mert nem vagy képes szembenézni azzal, hogy talán neked is van szereped abban, hogy elhagyott a vőlegényed.
2022. máj. 24. 19:07
 20/30 anonim ***** válasza:
36%
Na még szúrjál bele egyet, 19-es, dögöljön meg a szomszéd tehene is, mi? Ha neked szar az életed, legyen az másnak is, mert attól neked jobb, mi? Semmi közöd ahhoz, hogy mért szűnt meg a kapcsolat, erről semmi információd nincs, és nem ez a kérdés témája.
2022. máj. 24. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!