Idén lett volna az esküvőm egy éve hagyott el a vőlegényem, anyukám párjának a gyerekének lesz az esküvője, és én nem szeretnék menni, anyukám ezt nem tudja elfogadni szerinte tuldramatizalom,mit tehetnék?
Hallod, miért nem fordítod meg a gondolkodásodat?
"Milyen szuper, hogy már egy éve megszabadultam attól a s*ggfej pasitól, nosza, ünnepeljük meg"
Szerintem igaza van annak, aki szerint állj ki magadért, még ha veszekedéshez is vezet.
Viszont van abban valami, amit mond, már csak a te érdekedben is. Hadd mondjam el a példámat és azt, hogy megértelek, hogy nem bírnál elmenni. Nekem nem lehet gyerekem. Körülöttem már lassan mindenki szül, amit egyszerűen nem bírok nézni, hallani, beszélni róla. Ez odáig fajult, hogy teljesen bezárkóztam, megszakítottam minden barátommal a kapcsolatot, ahogy derül ki róluk egy-egy terhesség, úgy szűkül be az életem. De ezt magamnak teszem így... igen borzasztóan fáj, de a saját érdekemben dolgoznom kell rajta, most pszichológushoz járok. Szerintem neked is jót tenne, mert láthatóan nem tudsz túllépni rajta, és ezzel magadnak szűkíted be az életedet (hidd el, előbb csak az esküvők, de ha hagyod elfajulni, idővel "tovább terjed", mint valami betegség, és már a kapcsolatban élő barátaidat sem bírod látni).
Remélem, tudtam segíteni valamit, fel a fejjel :)
Igaza van anyádnak.
Éppen ideje túllépned a pasidon 1 év után. Igen, túldramatizálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!