Nagyon félek! Ugye csak túldramatizálom?
18 éves koromban volt egy abortuszom!(erről többet nem is szeretnék mondani!!!!)
Most próbálkozunk 2-3 hónapja de nem esem teherbe!Ráadásul összekuszálódott a menstruációm is!Legutóbb is tök furán és késve jött meg!Majd jövő héten megyek orvoshoz,de most eszembe jutott hogy mi van ha az abortusz miatt nem esem teherbe és esetleg az borítja a menstruációmat is?
Nagyon félek attól hogy mi van ha nem lehet gyerekem?
Teljesen magam alatt vagyok!Tegnap ki sem keltem az ágyból és folyamatosan bőgni tudnék!:S
Ugye csak túldramatizálom?
Ha nem 40 évvel ezelőtt voltál 18 éves.....
Viccet félretéve, ez esetleg régebben volt jellemző, más technika, más eljárások. A 2-3 hónap az nem sok, az átlagnak ehhez azért több idő kell. Nyugodj meg!
Jövő héten az orvos biztosan meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van. Lehetőleg higgy is majd neki és nyugodj meg. :)
Ha azután sem nyugszol meg, akkor menj és beszélgess egy pszichodokival, talán segíthet feloldani a ehhez kapcsolódó feszültségedet, vagy a múltbeli fel nem dolgozott traumát az abortusz kapcsán. Az is sokat tesz, ha teljesen őszinte tudsz lenni a pároddal, és elmondod neki az aggodalmaidat.
Amúgy meg szerintem minden nő felteszi magának családtervezés előtt a kérdést, hogy mi van, ha nem jön össze...? Csak van, aki többet görcsöl rajta.
nyugi, rendben lesz minden!
tényleg nem mindegy, hogy mennyi idős vagy most.
na de 2,3 hónap után azért nem kéne kiborulnod, van aki évekig próbálkozik, sajnos az is belefér :(
szerintem inkább most érezheted a veszteséget, most fogod fel az abortusz súlyát, nem? ha így van akkor simán lehet ez a ludas a mensidért.
25 vagyok!Nem vagyok rágörcsölve a gyerekre és már az abortuszt is megemésztettem amennyire csak lehetett csak ez így most sok egyszerre,hogy a mindig pontos mensim egyszer csak ilyen sok időket késik aztán olvasom a cifrábbnál cifrább betegségeket és eszembe jutott az abortusz!
Hogy mi van ha egészséges vagyok,csak ahogy próbálkozunk felborít hormonügyileg és közben meg nem is lehet gyerekem és azért ilyen fura a havim!:S
Köszönöm a válaszaitokat,nagyon jól estek!
Párommal mindent megbeszélünk csak most ehhez ő sokat úgy se tud hozzáfűzni...csak férfi!:)
A 3as vagyok.
Amikor mi elkezdtünk próbálkozni, akárhányszor nem vártam a mensimet,mindig barnáztam elötte 3 napot! Azt gondoltam én is,bassz.s pont most lett vmi bajom,pont hogy elkezdtünk próbálkozni... Soha elötte ilyen velem nem volt! Szóval biztos van hormonális változás,azt nem tudom miért,hogy agyilag ennyire tudjuk "befolyásolni",de ez van:( Mind a 3 sikertelen hónapban barnáztam,ráadásul kiderült,hogy csak 11 nap van a luteális szakaszomban,tehát azt gondoltam így tuti nem lehet teherbe esni... Aztán a 4. hónapban nem barnáztam és sejtettem,hogy vmi sikerülhetett:) Így is volt, a nemvárt napján pozit teszteltem!
Nem kell még sok rosszra gondolnod, nagyon kevés ideje próbálkoztok! Sok sikert, biztos sikerülni fog! De akkor jelezz:)!!!
Kedves utolsó!(9.-10.-11.es) Ezt itt sok mindenkitől megkérdezhetnéd, sztem fölösleges belekötni ilyenbe. Hogy nem érdemel még egyet? Ezt nem Te döntöd el,kedves, hanem a Jóisten! (szerencsére)
Akinek nem volt abortusza, aztán szül egyet és agyba-főbe veri a gyerekét meg kínozza, az mit érdemel?
Ha kötekedni akarsz, ne itt tedd vagy köss bele mki másba is, aki abortuszon esett át! Talán írj ki egy erre vonatkozó kérdést és osszál ki mkit! Felelősségre Te senkit nem vonhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!