Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek! Ugye csak...

Nagyon félek! Ugye csak túldramatizálom?

Figyelt kérdés

18 éves koromban volt egy abortuszom!(erről többet nem is szeretnék mondani!!!!)

Most próbálkozunk 2-3 hónapja de nem esem teherbe!Ráadásul összekuszálódott a menstruációm is!Legutóbb is tök furán és késve jött meg!Majd jövő héten megyek orvoshoz,de most eszembe jutott hogy mi van ha az abortusz miatt nem esem teherbe és esetleg az borítja a menstruációmat is?

Nagyon félek attól hogy mi van ha nem lehet gyerekem?

Teljesen magam alatt vagyok!Tegnap ki sem keltem az ágyból és folyamatosan bőgni tudnék!:S

Ugye csak túldramatizálom?

2012. jan. 21. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem is bunkóság itt osztani az észt, meg játszani a nagy erkölcskirálynőt!

Nem tudhatjuk, hogy a kérdezővel mi történt, milyen körülmények között volt. Talán az élete veszélyben forgott, és ebben az esetben még az egyházak sem ítélik el az abortuszt, elárulom!

A kérdező nem akart erről többet mondani, ezt tudomásul kell venni.

Ja, és én is abortusz-ellenes vagyok, mégis jobbnak láttam biztató választ írni fentebb, mert most erre van szükség, és szerintem így helyes.

ennyi, bocs az offért

2012. jan. 22. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj Kérdező, bocsi, ha ítélkezőnek tűnt, amit írtam, nem az volt vele a célom, hogy bántsalak, csak akkor is ezek merülnek fel bennem. NEM kívánom Neked, hogy meddő légy, és tényleg a Jóisten fogja eldönteni.:) Mindenesetre a legfontosabb, hogy magadhoz őszinte légy. Attól, hogy magadnak hazudsz, semmi nem lesz jobb. Minden jót.:)
2012. jan. 22. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Na látom az ultraliberális moderátor már akcióba lendült.:)
2012. jan. 22. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Három hónap SEMMI. Ha már ennyi után kétségbe vagy esve, és ki vagy borulva, az a lelkiismereted miatt van. Akkor nem gondoltál erre? A lelkiismereted nem hagy nyugodni. Megpróbálod bizonyítani magadnak, hogy jól tetted, ennyi volt, miközben tudod, hogy nem, igazából nem mersz szembenézni a tetted súlyával. Akkor kellett volna megbecsülni...
2012. jan. 23. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem szeretném, ha félreértenéd, én alapvetően azt kívánom Neked, hogy sikerüljön, csak légyszi gondold át, hogy valóban képes leszel-e megbecsülni. Nem mint tárgyat, hanem mint EMBERT. Képes leszel érte áldozatot hozni, ha kell? Képes leszel, ha kell lemondani érte a saját kényelmedről? Képes leszel küzdeni a nehézségekkel, ha 10, vagy 15 év múlva kerültök nagyon nehéz helyzetbe? Csak azért, mert egy gyerekedért már nem voltál képes, nyilván azért mentél abortuszra, vagy a kényelmed miatt, vagy mert esetleg tényleg nehéz helyzetben voltál, Te pedig megfutamodtál. Csak akkor vágj bele, ha úgy érzed, hogy ezúttal erősebb leszel, és 20-25 évig az is maradsz.
2012. jan. 23. 08:34
 16/17 edit1979 ***** válasza:
Szia! Nekem 19 évesen volt abortuszom, most 32 vagyok és nagyon-nagyon szeretnék babát. Az abortusz helyén nőtt egy 3 cm-es myoma, de a doki szerint amellett simán teherbe lehet esni. :-) 2. hónapja próbálkozunk, és bennem is ott van a drukk. Holnapra esik a nemvárt... Szorítok Neked is!
2012. jan. 24. 09:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Doki mit mondott?
2012. jan. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!