Félek tesztelni, mivan ha most is csalódok?
Inkább várj ha annyira tartasz a negatív eredménytől.
Hiszen ha baba van, akkor 1-2 hét múlva is ott lesz :)
Nyugodj meg, próbálj meg ne görcsölni csak élni!
Én is most jutottam el oda, hogy nem görcsölök, ha megjön megjön, ha nem akkor.... :)
Szurkolok.
Szerintem vegyél pár tesztet, dm-ben elég olcsón is lehet már kapni. Ha jövő héten sem jön meg, menj el orvoshoz.
A tesztek nem mindig megbízhatóak, ha netán jobban szeretnél orvoshoz menni, akkor menj csak oda.
Vigyázz magadra úgy, mintha már jönne a baba, mindenesetre. Nagyon drukkolok, és fel a fejjel. Akkor jön, amikor nem is gondolsz rá. Lehet, hogy karácsonykor, amikor egy kicsit mindenki lenyugszik, akkor akar jönni.
Fel a fejjel! ; )
Figyelj, én ugyanígy voltam vele.
Féltem, nehogy megint negatív legyen a teszt. Elejében már a nemvárt elött teszteltem, hátha halvány lesz. De negatív lett mindig. Aztán inszem után összetörtem, hogy így sem sikerült. Aztán újra inszem. Megint nem sikerült. Aztán következő hónapban nem foglalkoztam a dologgal, csak annyit, tudtam kb mikor lesz az ovum, akkor voltunk együtt. Ennyi. Aztán jött a nemvárt napja, de semmi. Vártam még két napot, semmi. Aztán a 31. nap délben csináltam egy tesztet, ugysincs mit vesztenem alapon. Azonnal kijött a két csík. Alig hittem el. Akkora volt az öröm, ami még azóta is tart.
A nemvárt után ha csinálsz tesztet, annak már a valós eredményt kell mutatni. Viszont ha késön volt az ovud, akkor akár két héttel a nemvárt után fogja kimutatni a teszt.
Én tesztelnék a helyedben!
én tesztelnék a helyedben,mivel bizonytalan a ciklusod.Lehet már most megnyugodhatsz és örülhetsz.
Ha csalódás lesz,akkor azon pedig jobb túlesni...persze attól,hogy - még lehetsz babás,egészen addig él a remény amíg meg nem jön!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!