Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt tesztelni,...

Nemvárt előtt tesztelni, örülni, h nega? (babát szeretnék)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még van pár napom a nemvártig 2-3, arra gondoltam, h tesztelek egyet! Ha pozi annak nagyon örülnék, de ha nega akkor megnyugodnék, h most sem sikerült, és nem várnék még bizakodva, reménykedve 2-3 napot! Inkább tudjam meg most, h nem sikerült, minthogy, még pár napig áltassam magam! Tehát elkönyvelem, h nem sikerült, nem is reménykedem, és majd ha tényleg késik akkor csinálok tesztet! Ennek így van értelme szerintetek?

2011. nov. 18. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Az elv szerintem jó, de ne mond nekem, hogy a nemvárt elötti negát te eltudod teljesen negatívnak könyvelni... :) Én nem tudnám, bennem lenne, hogy hátha késöbb pozitív lesz! Figyu, egy próbát megér!

Szurkolok!!! :)

2011. nov. 18. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nncs értelme hisz tudod, hogy hamar csináltad a tesztet és ott fog motoszkálni a gondolat, hogy lehet, hogy mégis csak sikerült de korán teszteltél.

Várd meg azt a 2-3 napot és biztosabb eredményt kapsz.

2011. nov. 18. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sincsen értelme, mert tudat alatt akkor is ott lesz, hogy mi van ha csak korán teszteltél ?! Inkább várd meg a nem várt napját, és ha akkor lesz negatív akkor már jobb esélyed van.
2011. nov. 18. 12:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De az a helyzet, h nem a félelmem és a csalódottságom miatt gondolom, hanem egyszerűen érzem legbelül, h most nem sikerült! Egy kis belső hang súgja, úgy mint azoknak, akiknek azt súgta, h összejött! Szóval valahogy úgy vagyok vele, h egy kézzel fogható bizonyítékot szeretnék, h most nem, tényleg nem jött össze!

2011. nov. 18. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nincs értelme. Ha annyira belső hang súgja, akkor nem leszel úgymond csalódott 3 nap múlva sem, mikor megjön. És azért tudat alatt csak benne van az emberben, hogy mivan ha mégis korai volt a teszt...Hisz a megérzésed ellenére mégiscsak bizakodva várod, hogy mi lesz, megjön-e.
2011. nov. 18. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
háááát, ha ki bírod a várni a vasárnap reggelt, srintem akkor tesztelj! és az már tuti lesz :)
2011. nov. 18. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én minden hónapban hamarabb tesztelek mint kellene, mert már volt 3 terhességem, és mindegyik nagyon korán látszott. És ha a nemvárt előtt 3-4 nappal negatív, akkor tudom hogy annak a hónapnak is annyi, mert nálam már látszana. Ennek ellenére minden hónapban egy rakás tesztet csinálok, mert reménykedem, hogy ez mégiscsak "másik" baba, hátha később mutatja magát. Szóval nem nagyon lehet magunkat becsapni..:-))
2011. nov. 18. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem van értelme, én is ezt csináltam.

Hozzáteszem, én az a fajta vagyok, aki nem érti, hogy miért mondják mások, hogy NEM MERNEK tesztelni. Én minél előbb tudni akartam, hogy mi van. Ha nincs baba, mindenképp csalódok, de legalább nem áltatom magam még napokig. Ha meg van baba, akkor minél előbb akartam örülni neki :)

Nekem be is jött, 10 dpo-n pozitív lett a teszt.

2011. nov. 19. 01:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, teszteltél már?????
2011. nov. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!