Nemvárt előtt mennyivel lehet/érdemes tesztelni?
Az előző két babámnál pont a nemvárt napján teszteltem, mindkétszer erős pozitívat.
Most kb 11 nap múlva jönne meg, egyáltalán lehet/érdemes előbb tesztelni (25-ös tesztem van)?
Félidő táján voltunk együtt, utána 2-3 nappal alhasi vérbőség érzésem volt, és tegnapelőttől kezdődően meg gyakori vizelési inger (és mintha ingerlékenyebb lennék, de ez lehet a frontoktól is sztem).
Az előző két babánál nem voltak terhestüneteim egyáltalán, csak a szintén a gyakori pisiinger, meg fáradékonyság...
szerintetek?
25-ös érzékenységű teszttel nincs értelme szerintem korábban tesztelni.
Viszont ha tudsz szerezni 10-es tesztet, akkor azzal érdemes próbálkozni. Nekem 4 napon van a nemvártig, és most vagyok 9 vagy 10 DPO-n (ovu után ennyi nappal, ovu tesztet használtam) Reggel teszteltem, van nagyon halvány csíkom, negatívnak nem mondanám a tesztet... :)
DE: a korai tesztet én csak annak ajánlom, aki nem keseredik el nagyon, ha halvány pozi teszt után mégis megjön... Mert ez ilyenkor benne van a pakliban. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem tudni, ha elindult bennem valami, most meg reménykedem, hogy hétfőn már erős tesztem legyen :)
Szia! Én még csak hétfőre nem várom és már kedden (tehát kb. 6 nappal előtte) volt egy időntúli pozi, meg egy szellemcsíkosnak hitt tesztem. Tegnap (4 nappal előtte) már délutáni pisiből, nagyon halvány de azért látható 3 pozi teszt, ami ma reggel egy picurkát már erősödött. De én már lehet,hogy bánom, hogy a nemvárt előtt teszteltem. Ilyenkor még sajnos nagy az esély,hogy nem marad meg és szerintem jobb nem tudni! De azért reménykedem!
De ha neked még 11 napod van, akkor még szerintem a beágyazódás sem fejeződött be!
köszönöm
és drukkolok nektek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!