Most nem tudom mi van? Tesztelni sem merek?
Figyelt kérdés
októberben el kezdünk Tapolcára járni most várunk még egy eredmény aztán a fagyasztás jön!közbe a páromnak fer14 et kellett-kell szednie!nov.10.-én kellett volna meg jönnie a menstruációmnak!9.-én együtt voltunk max egy csepp vér vagyis inkább ilyen rózsaszínes "folyásom" volt aktus után!(még nem volt soha),azt hittem meg fog jönni de aztán azóta se semmi!a dokik azt mondták, hogy felejtsük el a spontán terhességet!egyszerre lombikra fogunk menni!nem tudom most mi van!ötlet?tanács?hasonló élmény?köszi előre is!2011. nov. 12. 09:22
1/2 anonim válasza:
Pár napos vagy akár 1 hetes késés is bárkivel megeshet úgy is, hogy nem terhesség az ok. Az is igaz, hogy van aki lombik előtt vagy két lombik között esett spontán teherbe annak ellenére, hogy az orvosok gyakorlatilag semmi esélyt nem adtak erre. Tehát vagy igen vagy nem, de biztosat senki nem tud neked mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ azért!persze tudom hogy nem tud biztosat mondani senki, de amióta menstruálok azóta maximum előbb jött meg 1-szer késett akkor terhes voltam igaz sajnos el is vetéltem,azóta meg annyit romlott a párom spermája( ki tudja miért), hogy azt mondták hogy nagyon kevés a spontán terhességhez!De nem tudom kicsit azért ebbe a Fer14 be is bízom nagyon sokan dicsérték már!
2011. nov. 12. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!