Nem merek tesztelni? Egy bátorítás jól jönne?
Szóval kb. 3 napja késik! Eddig nem mertem, akartam tesztet csinálni,mivel folyamatosan megjön érzésem van, azt hittem minden nap,hogy megjön. Gondoltam ma délelőtt csinálok egyet, a férjem is mondta,hogy jó lenne tudni,hogy mi van. Csak máskor is volt már ilyen,hogy késett (igaz,akkor csak két napot) és meg jött!
Sajna sok tünetem nincs. Nincs hányingerem, ugyanúgy megeszek mindent. Annyi,hogy szurkálgat alhas tájékon, meg még mindig van egy kis görcs. Bár nem tudom,hogy ez mensis görcs-e, mert 3 napja megy a hasam is egy kicsit, lehet,hogy azért görcsölök!
Szóval most úgy döntöttem elszaladok egy tesztért! De annyira félek az egy csíktól! Lehet,hogy még várnom kéne pár napot?
tesztelj most, drukkolok, hogy pozi legyen!
és írd meg kérlek
Jaj, lányok! Aranyosak vagytok! Kicsit megnyugtattatok! A sors fintora,hogy pont ma van olyan hajtás a melóhelyemen, hogy nem tudok elmenni tesztért. Délben végzek,akkor meg már minden bezár (legalább is nálunk), szóval marad a hétfő!
Igen, pozitív tesztet szeretnénk!:)))))
Kedves Kérdező!
Nagyon megértelek,nekem is volt már egy csíkosom és iszonyú csalódás volt..)
Igaz,hogy már volt 2 csíkosom,ő itt ül mellettem,már 2,5 éves nagy fiú!:)
Alig várom,hogy újra átéljem azt az érzése,amit nála láttam a teszten!
És úgyis lesz!
Nagyon drukkolok!
Köszi mindenkinek!
Én is gratula a pozi teszthez! Vigyázz magatokra!
Sajnos a férjem sem tud most tesztet venni! Tényleg nagyon rosszul jött ki most ez a délelőtt,hogy egyikünk sem tud elmenni!:) Na mindegy, ha eddig bírtam,akkor már kibírom. Ha véletlenül meg jön addig, akkor meg már nem is kell! De bár ne így lenne! Majd megírom,hogy mi lett!
Hát csajok, szerintem nem sikerült!
Most voltam wc-n és barnázok!:( Csak meglepő,hogy pont ma nem számítottam rá, hogy megjön, mert ma egyáltalán nem görcsöltem. Pedig én elég rendesen szoktam minden mensinél!
Úgy látszik magától késett!:(
Na majd a következő hónapban! Ez még úgy is csak az első volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!