Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem merek tesztelni? Egy...

Nem merek tesztelni? Egy bátorítás jól jönne?

Figyelt kérdés

Szóval kb. 3 napja késik! Eddig nem mertem, akartam tesztet csinálni,mivel folyamatosan megjön érzésem van, azt hittem minden nap,hogy megjön. Gondoltam ma délelőtt csinálok egyet, a férjem is mondta,hogy jó lenne tudni,hogy mi van. Csak máskor is volt már ilyen,hogy késett (igaz,akkor csak két napot) és meg jött!

Sajna sok tünetem nincs. Nincs hányingerem, ugyanúgy megeszek mindent. Annyi,hogy szurkálgat alhas tájékon, meg még mindig van egy kis görcs. Bár nem tudom,hogy ez mensis görcs-e, mert 3 napja megy a hasam is egy kicsit, lehet,hogy azért görcsölök!

Szóval most úgy döntöttem elszaladok egy tesztért! De annyira félek az egy csíktól! Lehet,hogy még várnom kéne pár napot?

2011. jan. 15. 09:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9:30as vagyok.Koszonom mindenkinek:).Kerdezo..neked pedig kitartas.Hidd el osszejon,akkor amikor a legkevesbe szamitol ra:)
2011. jan. 15. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!