Szerintetek túldramatizálom ezt?
Figyelt kérdés
elvették tőlem egy puskát még 2hete és annyira szégyellem magam hogy folyamatosan bőgök a tanár óráin mindig..
nem volt bunkó velem, meg semmi ilyesmi, csak olyan rosszul érzem magam azóta is..
túlaggódom ezt? és mit csináljak hogy ne bőgjek már mindig?
2012. okt. 9. 23:57
1/4 anonim válasza:
Ugyan, minket az érettségin kaptak puskázáson és ennek már 14 éve. Idővel majd rá fogsz jönni, hogy a suli milyen jelentéktelen epizódja az életednek..
2/4 anonim válasza:
Aki nem puskázott soha az nem is igazi diák. Ebben benne van hogy lebuksz, nem kell túlaggódni nem te voltál sem az első, sem az utolsó akit rajtakaptak.
Ha ennyire zavar akkor feküdj rá erre a tantárgyra, és bizonyítsd a tanárnak hogy nem kell neked puska.
3/4 anonim válasza:
Igen, túlzásba viszed egy kicsit.
Kevesen vannak, akik egy puska miatt ennyire kibuknának, de ez nem is baj, hogy ennyire becsületes vagy. Azért arra vigyázz, hogy a való életben kevesen játszanak tisztán.
4/4 anonim válasza:
ha sokat sportolsz, akkor kiegyensúlyozottabb leszel, nem fogsz fölöslegesen aggódni. ez tudományosan bebizonyított tény, és magamon is kipróbáltam, mert én is képes voltam hónapokig szenvedni fölöslegesen. a sport minden ilyet megold. lehet, hogy fogsz még aggódni, de hetek-hónapok helyett csak órákig vagy napokig. mindjárt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!