Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » VAjon túldramatizálom a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VAjon túldramatizálom a dolgot?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk másfél hónapja és nagyjából mindig beszélgettünk legalább napi 1x. Távkapcs sajnos. 24 Km :D

És 2 napja nem hallottam most róla és kezdek aggódni hogy nem is hív, egy SMS-t se ír. Én írtam neki és nem is veszi fel. 17l és 17f. Arra gondolok nem szeret vagy megcsalt , vagy nem akar velem beszélni, itt várom most is és semmi :( Gondoltam már rá ha ő ilyen akkor én is ilyen leszek megyek francba majd beszélünk ha lehet, de nem hiszem jó ötlet

2009. jún. 14. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ne gondolj egyből a legrosszabbra.Lehet hirtelen elkellett mennie valahova, vagy lerakta a telefonját és nem tudja hol van vagy akár nincs nete és még 1000más oka lehet, és sztem nem csal meg..és sztem "ne legyél ilyen és ne menj a francba" mert lehet hogy mikor lesz ideje felhív, vagy felmegy MSNre és nem talál téged.. és megint elmegy..Írj neki még 1 smst, vagy ha gondolod hívd fel az otthoni számukat..
2009. jún. 14. 21:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs otthoni számuk és tegnap is és ma is próbáltam.
2009. jún. 14. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugi még nem kell aggódni :) majd jelentkezik. egyébként szerintem az első pár hónapban mindenkire rájön ez a para h úristen mi van ha hirtelen rájön h nem szeret, meg már biztos 3x megcsalt, de az idő segít ezen :)
2009. jún. 14. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azon gondolkoznék el, hogy ez a 24 km távolság mióta távkapcsolat... A barátomék és a mi lakhelyünk között is van legalább ennyi, de minden nap találkoztunk eddig, pedig nem két hete járunk. Szerintem ezt minél hamarabb derítsd ki, mert ennyi idősen még nem nagyon van halaszthatatlan ügy, pl. nem kell hirtelen külföldre mennie tárgyalni, vagy ilyesmi. De ne légy szomorú, nem biztos, hogy baj van.
2009. jún. 14. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcs az amiben én vagyok,mert 110km-re vagyunk egymástól,úgyhogy suliidőben csak szombat vasárnap tali :(.Képzelj bele milyen lehet!!!Úgyhogy a 24 km közel sem "TÁVOLSÁG"!!!!!!!Ne írj neki és ne hívd,mert ilyenkor az a jó,amíg megvárod,h ő keressen!Hidd el,fog keresni,és nem csal meg.(Lehet a tel.számlája lett magas,vagy kártyás és lemerült,vagy ilyesmi)Szóval hívni fog! :) 20/L
2009. jún. 14. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
jah előző vagyok....3 éve működik a kapcsolatom és már a vőlegényem a srác. Ő is csinált ilyent(csak 1x) és megvártam,amíg keresett...nehéz,de ha egyszer megteszed,akkor ő fog hívni rendszeresen,mert úgy érzi,h nem akaszkodsz rá! :)
2009. jún. 14. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor itt én viszem a pálmát a 270 km-emmel :D:D:D de 2 éve működik, jövőre ő is ide jön.

a 2. voltam

2009. jún. 15. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is kb 270, vagy kicsit több km :) és megyek, meg jön, ha tudunk, meg msn, 24 kilométer nem távolság :)!amúgy meg majd jelentkezik :)nyugi
2009. jún. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!