Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen színek okésak szerintet...

Milyen színek okésak szerintetek gyászolásnál?

Figyelt kérdés

Apukám 4 hónapja hunyt el, jó kapcsolatunk volt, nagyln megviselt a halála, hirtelen történt és fiatal volt.

Eddig csak feketét, maximum fekete-fehér csíkosat hordtam. A nyár közeledtével nem annyira bírom a feketét.

A fehéret, szürkét, kéket, barnát nem szeretem. Szerintetek milyen színeket "hordhatok"? Tudom, hogy nincs erre vonatkozóan szabály, de inkább kihagynám, hogy arról beszéljenek az idióta emberek, hogy nem is gyászolom apám, mert pl. rózsaszínben vagyok.

Bordó belefér? Esetleg méregzöldre gondoltam még...

2022. máj. 23. 21:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

" válaszolni kell, nem hagy ott senkit szó nélkül. "

Pedig ezekkel az emberekkel csak ennek van értelme.

2022. máj. 24. 08:38
 22/24 anonim ***** válasza:
63%

21, mert még nem éltél ilyen környezetben.

Ha ezt megteszed, holnap három másik állít meg azzal, hogy neveletlen vagy, mert a Piroskát faképnél hagytad.

2022. máj. 24. 08:41
 23/24 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk nem kell mindnekinek megállni.

Hadd utálkozzanak.

2022. máj. 24. 08:53
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
Fekete . De sokan hordanak sötét kék vagy zöldet. A mai fiatalok pl nem is tartják be az 1 évet. De nem is kell a lényeg ami a szívedben van!
2022. jún. 6. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!