Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öngyilkos akart lenni a fiam...

Öngyilkos akart lenni a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta elmegy kocsikázni, akkor láttam, hogy nem lesz jó vége és leállítottam. Ekkor elismerte, hogy neki akart menni a betonnak, mert nem bírja elviselni, hogy lassan harminc évesen nem tud egyik lépésről a másikra lépni és nem jön össze neki semmi, ráadásul a kezei között halt meg a fél családja. Azt mondta hogy ezen kattog az agya és nem bírja már sokáig.
2022. máj. 22. 22:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Ah tipoztam es kihagytam egy szot.

*Szerinted anyuka itt valaszolna

*Mikozben 7 ora 17-kor irtak egy cikkben hogy

2022. máj. 23. 11:24
 32/47 anonim ***** válasza:
34%

Lehet munkahelyi terror áldozata is! Édesanyám végül ennek lett a halálos áldozata... ezt nagyon komolyan kell venni!

Kérdező írhatok esetleg privátban Neked, ha igényled. (A nyílt fórum erősen vallásellenes beállítottsága miatt.)

2022. máj. 23. 11:27
 33/47 anonim ***** válasza:
94%

34-es az a problema hogy te lattatlanban eroltetned ra a vallast mint megoldast mikozben azt sem tudod hogy vallasosak vagy ateistak. A vallasszabadsag ott kezdodik hogy nem letamadod a masikat a hitteriteseddel plane nem krizis helyzetben levot.

Udv egy ateista. Es en jelzem tisztelettel, hogy ez az elso jelzesem feled, hogy oda kene figyelned a szabad akarat szabadsagara mivel te sem orulnel ha ateistak nyomatnak hogy nincs Isten mikozben sulyos krizist elsz at. Szoval hagyd mar beken oket mert ez mar inkabb gerila marketting amit muvelsz es nem normalis.

Ha ezt muvelned velem en tuti biztos zaklatasert feljelentenelek bizonyitekokkal egyutt es tavolsagtartasit kernek ellened. Ez nem normalis amit muvelsz.

2022. máj. 23. 11:34
 34/47 anonim ***** válasza:
4%

Én felajánlottam valamit a kérdezőnek, amit NEM FELTÉTLENÜL(!) kell elfogadnia.

De látom, hogy egyesek sehogy sem akarják TISZTELETBEN tartani mások véleményét.

Majd a kérdező eldönti, hogy érdekli-e az ajánlatom. Ha nemet mond, készséggel elfogadom.

Amiről te írsz, az már fenyegetés...

2022. máj. 23. 11:40
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
#36 a prolema az hogy amit te ajanlasz az nem valos segitseg. meg az ordibalast is abahagyhatnad
2022. máj. 23. 12:00
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
36, Az, hogy több válaszon át erőlteted a vallást, sem utal több tiszteletre. Itt már szakorvos kell, nem elég holmi hit...
2022. máj. 23. 12:20
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

36-os 14-es, 15-ös 16-os válaszod, a tündérkertes nem tudom, hogy hozzád tartozik-e, de ne haragudj olvasd már vissza miket írtál? Felvilágosítsalak?

Csak magadról! Te beszélsz vallásellenességről? Olvasd már vissza a saját válaszaid. Én úgy gondolom, ha a másikra erőlteted a vallásod,és az elferdült vallás képzeteidet az azt jelenti, hogy te sem vagy helyen és van hogy pont a vallás is okozhat komoly lelki problémákat. Neked pl. azt hogy nem tudod elfogadni hogy a világ sokszínű, és nem csak egyedül vallásosok vagytok a világon és ezért mindenhol szemellenzővel akarod ráerőltetni boldog boldogtalanra azt ami te vagy. Egy egészséges ember nem ad ilyen tanácsokat, sem nem hittérit vallásos ember létére. És ezt mondom ateistaként. Én speciel tiszteletben tartom más hitét, de engem is tiszteljenek es masokat is vallásos emberek, hogy mi nem így gondoljuk. Látatlanba meg pláne.

Azt se tudod, hogy az a másik milyen, a vallási hovatartozását se. Ráadásul sérted a szabad akaratát,és a vallás szabadság ellen is vétesz, mert kedvesség mögé rejtett ráerőszakolást művelsz. Ha segíteni akartál volna akkor elmondod hogy neked ez segített pont.

Te az a típusú ember vagy mint Bálint Ágnes meséjében,aminek a címe Andi és a világ, Annál aki előbukkan a fák közül fejezet mesél erről, aki mindig mindenhol segíteni akart, és ráerőltette magát az emberekre. És természetesen ebből nem segítés lett hanem ártás. A kislánynak a kedvenc féltve őrzött játékát tette tönkre csupán segíteni akarásból. A segítéssel is lehet ártani. Neked elsősorban inkább önmagadon kéne még dolgoznod, ahogy észreveszem.

Teljesen más élethelyzetbe van mint akkor te voltál. Semmi tapintat nincs benned. Minden ember más,és különböző,szóval ha segíteni akartál volna nem játszottad volna ezt a gerilla markertinges hittérítő játékot,miközben az anyukája is éppúgy több szerettét veszítette el. Ő is ugyanúgy krízis helyzetben van csak jobban kezeli mint a fia. EQ nálad az nem fejlett sajnos és ez nagyon szomorú. :(

Egyébként a saját frusztráltságaidat meg nem olyanokra kéne kivetítened, akik nem vallásosak. Ja és a vallás kategória a kultúra kategórián belül van, ott kéne a vallásos dolgaiddal hozzád hasonlókkal beszélgetned.

Ez a család, családi kapcsolatok, szülő-gyermek kapcsolat, és éppen egy komoly krízisről van szó és nem a vallásról. Neked az égvilágon semmi fogalmad sincs arról milyen krízis egymás után rövid időn belül sorra elveszíteni tehetetlenül a szeretteidet a kezeid között tartva őket, mindezt tehetetlenül végignézve.

Hivatástudat tisztázás? Ember olvasd már el a kérdést.

Nincs szüksége a srácnak ilyesmire. Csak nyugalomra, és stresszmentes közegre olyanoktól távol mint te.

Sanszos és ezt most anyukának írom, hogy a borzalmas trauma mellett bullying érte ezzel párhuzamosan, vagy a munkahelyén vagy a baráti társaságában amivel Önt nem akarja terhelni szerintem. De ugye abba sem gondolt bele a fia, ha ő ezt megteszi milyen terhet hagy maga után Önre. Valahogy tapintatosan meg kéne tudni ezt is, hogy bántalmazzák-e a munkahelyén. Mert az ilyen jellegű dolgok üldözhetik az embert ilyen út felé. Lásd a 16 éves kisfiu Gábor esete.

Nem gondolom azt, hogy a fia szuicid, többnyire ilyen dolgok mögött ember csoportok állnak akik elviselhetetlen szenvedést okoznak ártatlan embereknek. Ott a példa az évtizedekkel ezelőtti kislányra akit a közösségi oldalak emberei felelőssége miatt lett öngyilkos. Mindkét gyerek más kapcsán tette ezt, de nem önszántából, nyilván nagy terveik, voltak az életben. Ennek kéne utánajárni elsősorban,és mivel extrem trauma érte, így hatványozottan sulyosbítja az amugyis nagyon nehez helyzetet.

2022. máj. 23. 13:20
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Illetve amivel kiegeszitenem a valaszom te is gyaszterapeutahoz jartal vallasos oldalrol. Azt nem irtad hogy szinte majdnem az osszes szerettedet veszitetted el ilyen korulmenyek kozott egymas utan.

De nem teheted ezt hogy raerolteted ismeretlen emberekre a sajat megoldasod ami neked volt jo de szerintem csak reszben. A mostani valaszaidat olvasva. Mindegy. De amit tudnod kell minden ember maskep dolgozza fel a gyaszt. Es ezt kene tiszteletben tartani.

2022. máj. 23. 13:42
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
37-es, 38-as vagyok.
2022. máj. 23. 13:43
 40/47 anonim ***** válasza:
36%
"Sanszos és ezt most anyukának írom, hogy a borzalmas trauma mellett bullying érte ezzel párhuzamosan, vagy a munkahelyén vagy a baráti társaságában amivel Önt nem akarja terhelni szerintem. " Még jó hogy szerinted. Nem értem, minek kell hozzákölteni egy eleve súlyos problémához? Ez nem több a te fantáziádnál.
2022. máj. 23. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!