Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öngyilkos akart lenni a fiam...

Öngyilkos akart lenni a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta elmegy kocsikázni, akkor láttam, hogy nem lesz jó vége és leállítottam. Ekkor elismerte, hogy neki akart menni a betonnak, mert nem bírja elviselni, hogy lassan harminc évesen nem tud egyik lépésről a másikra lépni és nem jön össze neki semmi, ráadásul a kezei között halt meg a fél családja. Azt mondta hogy ezen kattog az agya és nem bírja már sokáig.
2022. máj. 22. 22:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
77%
Igazából csak az a fura hogy az iylen kérdések mindig késő este kerülnek elő.
2022. máj. 22. 23:59
 12/47 anonim ***** válasza:
66%
Talán mert napközben dolga van azt embereknek?
2022. máj. 23. 00:05
 13/47 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező: közöld vele, hogy "nagyon kéred, hogy ne tegyen ilyet, mellette állsz maximálisan mindenben, számíthat rád".

Mondd neki, hogy neten rögtön keressetek pszichoterapeutát amit segítesz anyagilag finanszírozni.

2022. máj. 23. 03:21
 14/47 anonim ***** válasza:
12%

Ami NEKED is segíthet "tűzoltásra" kérdező: 116-123 nonstop ingyenes lelkisegély. Délután Alapítvány, valamint református lelkisegély.

Ez a két utóbbi sajnos csak korlátozott időben elérhető. Ezeken a vonalakon, illetve e-mail és chat lehetőségeken keresztül a fiad is kérhet segítséget!

2022. máj. 23. 06:09
 15/47 A kérdező kommentje:
Kilences válaszolónak. Az ő elmondása szerint azon "kattog az agya" állandóan,(nem tud már rendesen aludni, munkába koncentrálni) hogy kihal a családja és maga marad,ezt pedig nem akarja megélni.
2022. máj. 23. 07:02
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter, mert ez nem vicc.
2022. máj. 23. 07:49
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Jelentettelek 18-as, mert értelmetlen dolgokat írsz. Egy súlyosan beteg emberről beszélünk, nem egy enyhe megfázásról!
2022. máj. 23. 07:50
 18/47 anonim ***** válasza:
86%

Ajánlom a tündérhegyet, kifejezetten hasonló állapotú fiatalok számára találták ki. Nekem meglepően sokat segített anno.

Rengeteged számít már a környezetváltozás is. Kikerülve a sok bánattal átszőtt mindennapi környezeteből idővel kicsit könyebb átlátni a saját dimenzióinkon. Érdekes módon, akkoriban az tartott itt leginkább, hogy úgy éreztem segíthetek másokon, küldetést találtam magamnak. Feladatokba temetkeztem. Szerintem ez egy jó út. Első lépés: terápia, tündérhegy. Ha van lehetőségetek utazzatok el kicsit. Új feladat vagy bármi.. de mindenekelött végig kell csinálni a terápiát. Ha a fiú nem áll készen a terápiára - állapota súlyossága miatt - akkor akár ideiglenes gyógyszeres kezeléssel. Aztán ha elhagyja a terápiás központot akkor is folyamatosan szüksége lesz feladatra( lovasterápia, sport, művészetterápia, önkéntesség).Hosszú az út, de valószínüsítem, hogy ezt a traumák tették vele, és ő a bánatai mögött képes a boldogságra, fiatal még. Légy őszinte vele, mutasd meg neki a gyenge oldaladat is.

2022. máj. 23. 08:12
 19/47 anonim ***** válasza:
84%
2022. máj. 23. 08:13
 20/47 anonim ***** válasza:
94%
Még annyit hogy, az egyik legmérgezőbb dolog másokhoz hasonlítani magunkat. Éreztesd vele, hogy még bármire van lehetősége. Ha jobban lesz vissza tud menni tanulni. Meg kell találnia azt, amibe a legszívesebben fektet energiát. De itt már tényleg egy szakember kell mindenekelött. Ne add fel, próbálj meg kapcsolódni hozzá. Legyetek együtt a gyászban.
2022. máj. 23. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!