Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öngyilkos akart lenni a fiam...

Öngyilkos akart lenni a fiam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta elmegy kocsikázni, akkor láttam, hogy nem lesz jó vége és leállítottam. Ekkor elismerte, hogy neki akart menni a betonnak, mert nem bírja elviselni, hogy lassan harminc évesen nem tud egyik lépésről a másikra lépni és nem jön össze neki semmi, ráadásul a kezei között halt meg a fél családja. Azt mondta hogy ezen kattog az agya és nem bírja már sokáig.
2022. máj. 22. 22:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább a körülmények teszik ezt vele. Miért gondolja,hogy egyedül marad? Most hogy él? Van állása? Külön lakik? Ezeket azért kérdezem,mert ha egy elveszett ember,aki egy nagy csecsemő,akkor persze hogy megijed ha valaki meghal,aki része az életének. De ha van saját élete,akkor az könnyebben átsegíti a gyászos időszakon. Inkább arra kellene rávezetni,ha valaki meghal,az ő élete megy tovább.
2022. máj. 23. 08:26
 22/47 A kérdező kommentje:
Egy ideig egyedül lakott majd visszajött hozzánk. Dolgozik mint raktáros, párkapcsolatban nem volt még része, mert állítása szerint mindigvcsak baráti szintig tudott eljutni,és fél hogy nem marad senkije éppen ezt akarta megelőzni.
2022. máj. 23. 08:40
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
pszichiater, amig nem keso! nem coach meg hittanora meg ilyen baromsagok, #10 a coachoknak az egvilagon semmilyen elismert vegzettseguk sincs hogy ilyen lelki bajokat kezeljenek. NEM ertenek hozza
2022. máj. 23. 09:49
 24/47 anonim ***** válasza:
82%
Olyan pszichiáter aki pszichoterapeuta is (terápiát is végez), álljatok neki mielőbb szakembert keresni.
2022. máj. 23. 10:26
 25/47 anonim ***** válasza:
76%

Ez ugye nem ő volt?

[link]

2022. máj. 23. 10:28
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Hittan, bibliaóra, istentisztelet látogatása ? 🤣 ne vicceljünk már...

Kérdező, pszichiáter kell nektek, mindenképpen.

2022. máj. 23. 10:31
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

22-es nem az onbizalomhiany az elsodleges problema. Es az en velemenyem hogy ez inkabb krizis helyzet. Tobbszoros traumat elt meg. Persze hogy ugy erzi nem tud egyrol a kettore jutni. Es azert egy ilyen eletutat mindig elmeselni ha valakihez kozel kerul az is neheziti a tovabblepest mert van aki magaban dolgozza fel. Ha mindig beszel rola az uj embereknek akiket megismert es kozel kerult hozzajuk az is lehet karos.Nehez egy fiatalnak tobb csaladtagot tartani a kezebe es vegignezni hogy meghal. A kedves anyukanak beszelgetnie kene vele. Beszelje ki a rettegeseit es lehetoleg ne emlitsen ilyeneket elotte hogy oreg mar es ki tudja mennyi ideje van mert az domino effektus. A legnehezebb trauma amit ebben az egeszben megelt a tehetetlenseg, hogy nem tudott segiteni a gyogyulasban. A gyasz nem betegseg. Az hogy ongyilkossagra keszult de jelezte az azt jelenti hogy segitseget kert es valojaban nem akarta megtenni magyaran ez meg nem jelenti azt hogy szuicid. Az ennel bonyolultabb.

Szerintem az az eros hiany a szerettei miatt es a retteges hogy egyedul marad. Ezek termeszetes erzesek csak o most jelenleg igen felfokozza es nem veszi eszre hogy van csaladtagja az anyukaja. Nem tudom nagymamak vannak-e? Nagynenik, nagybacsik, unokatestverek? Amugy ami ilyenkor talan segithet pl. Csaladfakutatas. Erdekes megosmerni az osoket es hogy honnan jott az ember, es jo erzes ha valamelyik ose vagany legeny volt vagy lany. Pl. Erdekes szakma, hobbi regi ujsagokban olvasva roluk.Illetve bizonyos helyzetekben nem ismert rokon akik esetleg szinten keresik a csaladfakutatot is lehet szinten segitseg es vigasz. Szerintem ez is lehet egy kozos program anyuka es a fia csaladfakutatasba erdemes kezdeni. Bar ez csak egy otlet.Nem biztos hogy neki segitene de hatha.

Illetve kerdezzen ra anyuka hogy nem-e eri bullying a munkahelyen. Es ha nem szereti netalantan a munkajat akkor ideje lenne valtani mert sanszos en ezt is oknak gondolnam emellett a trauma mellett. Nekem ez a gyanum.

2022. máj. 23. 11:13
 28/47 anonim ***** válasza:
14%

* megismerni

* Szerintem ez is lehet egy kozos program anyuka. A fiaval kezdjen csaladfakutatasba. Szerintem erdemes elkezdeni. Mar csak azert is mert rengeteg vigaszt ad, oseiknek a szulohelyet is megnezhetik levegovaltozas cimszoval aminek kapcsan soha nem tudhatja hogy ott ismerkedik meg majd a parjaval Ennek kapcsan uj ismeretekre is szert tesznek es uj hobbikrq is. Pl. Megtetszik az egyik osenek a hobbija es stb.

2022. máj. 23. 11:19
 29/47 anonim ***** válasza:
33%
* hobbikra
2022. máj. 23. 11:20
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

27-es nyugi szerinted anyuka itt valazolna 8 ora 40 perckor mikozben 7 ora 17- kor hogy hetfore virrado ejszaka tortent egy ilyen?

Anyuka nem engedte a fiat az autoba. Irta.

2022. máj. 23. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!