Magamat vagy a családomat válasszam?
Szóval az egyetemem jövő szombaton szervez egy rendezvényt, alapvetően az egyetem a régiónk összes egyetemének fúziójából áll, és a kampuszok nagyon messze vannak egymástól, a régió két "fővárosa", ahol a legtöbb kar van, 60 km-re van egymástól, és az egyetem 450 éves fennállásának és a fúzió 10 éves évfordulójának megünneplésére azt akarták, hogy a két nagyvárosból mindenki találkozzon félúton (tehát 30 km), ahol van egy másik campus is, és reggel biciklivel menjünk, délben odaérünk, ott eszünk mindenkivel, délután sportolunk, majd este vonattal jövünk vissza.
Ez nagyon vonzónak tűnt számomra, ráadásul azt mondták, hogy tudnak kölcsönadni biciklit vagy akár tandemet is, fizetnék a vonatjegyünket és ellátnának minket étellel, ha már ott vagyunk, és a barátaim is rendelkezésre állnak, szóval tényleg nagyon nagyon jó lehet, semmit sem kell terveznem előre.
Az a helyzet, hogy holnap végzek a vizsgáimmal, és addigra elvileg már nyári szünetben leszek, és valószínűleg visszamegyek a szüleimhez. Ez azt jelenti, hogy csak ezért kéne visszajönnöm a lakásomra, és hogy még egy hétig nem látnám a szüleimet, és azt mondták, hogy ki akarják használni a nyarat, hogy láthassanak, szóval nem igazán tudom, hogy menjek-e oda, mert bár nem hiszem, hogy a szüleim csalódnának bennem, de megértem, hogy látni akarnak, mert nem jöttem vissza gyakran az év folyamán, és a húgom másképp viselkedik most, hogy ő az egyetlen gyerek otthon.
Ezért vagyok egy kicsit kétes, hogy mit is válasszak ? A családomat vagy magamat?
Én programot választanám .
Szüleidel lehetsz egész nyáron.
Amikor olvastam e kérdés elejét, abból úgy tűnt nekem, mintha valamiféle "életre szóló választás" előtt állnál.
Ismerkedj az egyetemen, ebben a korban ez nagyon-nagyon fontos lehet, tapasztalatokat szerzel stb. Utána lehetsz a családdal is.
Ezzel a helyesírással kétlem, hogy egyetemre jársz....
Amúgy meg egy héttel később mész haza, az mit szamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!