Mit csináljak? Te mit tennel a helyemben? (Hosszu lesz kisse..)
22 eves vagyok, anyukammal elek, az o parjaval, es a 2kozos lanyukkal
(edesapam elhunyt, mar reg..)
Dolgozom, hozzajarulok a kozos kasszahoz, a sajat koltsegeim fedezem, megis mindig szekalnak, sokat vagyok a barataimnal, mert az itthoni legkor kikeszit.
nekik ez sem jo, de ha itthon vagyok az is baj.
Folyton eltunnek a dolgaim, amit anyum parja cuccai kozott talalok meg, eltuntek mar a szemelyi okmanyaim is, mikor mondtam, hogy elakarom kezdeni a jogsit..majd megtalaltam az osszevagott darabjait..
persze nem lett gazdaja a tettnek..cserebe megkaptam azt, hogy miert hagyom szerte szet a dolgaim, miert vagyok hanyag(a szekrenyemen voltak)
Elakarok koltozni, az lenne a legjobb szerintem..
de a fizetesembol nem tudnek egyedul megelni..
az alberletek rettento dragak, nem beszelve a butorokrol, kaja stb.
Gondolkoztam mar a hitelen is, de az ilyen esetben hogy mukodik?
mit tudnek igenybe venni?
Egyedül lenni bármikor jobb, mint egy mérgező, leszívó helyen. Netről tudsz kaját csinálni ha nem tudsz főzni, csekkeket fizetni netbankban is lehet, még postára menni se kell és mindenre rá van írva, hogy hogyan kell! Egyedül olyan 35-40eFt a rezsi panelban, 50 tégla épületben.
Bútort kiszállítással kell kérni és meg van oldva. Háztartást Pepcoból olcsón felépítesz! Menjél, ne várj semmire, élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!