Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Te mit tennel...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mit csináljak? Te mit tennel a helyemben? (Hosszu lesz kisse..)

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, anyukammal elek, az o parjaval, es a 2kozos lanyukkal

(edesapam elhunyt, mar reg..)

Dolgozom, hozzajarulok a kozos kasszahoz, a sajat koltsegeim fedezem, megis mindig szekalnak, sokat vagyok a barataimnal, mert az itthoni legkor kikeszit.

nekik ez sem jo, de ha itthon vagyok az is baj.

Folyton eltunnek a dolgaim, amit anyum parja cuccai kozott talalok meg, eltuntek mar a szemelyi okmanyaim is, mikor mondtam, hogy elakarom kezdeni a jogsit..majd megtalaltam az osszevagott darabjait..

persze nem lett gazdaja a tettnek..cserebe megkaptam azt, hogy miert hagyom szerte szet a dolgaim, miert vagyok hanyag(a szekrenyemen voltak)

Elakarok koltozni, az lenne a legjobb szerintem..

de a fizetesembol nem tudnek egyedul megelni..

az alberletek rettento dragak, nem beszelve a butorokrol, kaja stb.

Gondolkoztam mar a hitelen is, de az ilyen esetben hogy mukodik?

mit tudnek igenybe venni?

#kicsitbesokkaltam..
2022. máj. 19. 13:03
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
82%
Győrbe is vannak szállást adó munkák, ha érdekel privátban adok közvetítő neveket, van legalább 2. Nem dolgozok nekik, csak ismerem ezeket.
2022. máj. 19. 14:59
 22/47 A kérdező kommentje:

Eui vegzettsegem van, de nem dolgozom a szakmaban, mivel nem vagyok "beoltva", igy nem alkalmaznak.

A havi fizetesem kb 260-300E. szokott lenni, ami eleg sovanyka, ahhoz hogy egyedul megtudjak belole elni..

Az, hogy a hugaim vagdostak volna szet a szemelyes okmanyaim az valoszinutlen, ok ertelmesebbek ennel, meg ugyis, hogy meg kisgyerekek.

+Szabalyos kockakra voltak vagva

(azutan, hogy bejelentettem itthon mit is szeretnek)

Penzem is tunt mar el sokszor, az is levolt tudva annyival, hogy hanyag vagyok.

Ez, hogy valamelyik baratommal koltozzek ossze, jo otlet lenne, de sajnos az osszes a parjaval el, koztuk mar vannak hazasok is.

2022. máj. 19. 15:10
 23/47 anonim ***** válasza:
86%

Hát ha téged olyan főúri módon eltartanak, hogy 260-300 ezer "soványka", akkor tűrj és ne panaszkodj! Családok élnek ennyiből!

2022. máj. 19. 15:16
 24/47 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nem tudlak sajnálni. Erre szokták mondani, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa (vagy sem).
2022. máj. 19. 15:17
 25/47 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hibas vagyok, abban hogy nem gyujtogettem, nem tettem felre, de mindig utolag okosabb az ember..

azert koszonom a valaszokat..

2022. máj. 19. 15:21
 26/47 A kérdező kommentje:
+Azt meg hozza tennem, hogy csak azota ennyi a fizetesem, amiota nem vonjak az SZJA-t, mivel 25ev alatti vagyok.
2022. máj. 19. 15:22
 27/47 kovpet ***** válasza:
95%

Nem "utólag" vagy, még nincs vége semminek. Kezdd el a gyűjtést.

Bankszámlád van azért, ugye?

Miért nem vagy beoltva és miért tetted idézőjelbe a szót? Amúgy 3k-nál nem fizetne jobban az EÜ szerintem, tehát még jobban is jössz így ki, vagy nem?

2022. máj. 19. 15:24
 28/47 anonim ***** válasza:
22%
Édesapád halála után hogy történt az Ő esetleges ingatlanának vagy ingatlan-tulajdonrészeinek öröklése? Lehet, hogy Neked is van, csak esetleg nem mondták meg, hogy örököltél? Van haszonélvező? Ha tulajdonrészed van és nincs haszonélvező, azthiszem akkor hosszútávon sem tudnak kitenni.
2022. máj. 19. 16:29
 29/47 anonim ***** válasza:
87%
Olyan munkahelyet keresnék ami ad szállást. Pár hóbap kiborható idegennel is-lehet jó fej és jó barátoknlesztek-,aztán ha van tartalékom is akkor mehetnék albiba
2022. máj. 19. 17:13
 30/47 anonim ***** válasza:
82%
300 ezerből 2 hónap alatt 400at el lehet rakni kényelmesen. Bútorozott albik vannak 100ért vidéken. Ez olcsó kamurinya, semmi más!
2022. máj. 19. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!