Mit csináljak? Te mit tennel a helyemben? (Hosszu lesz kisse..)
22 eves vagyok, anyukammal elek, az o parjaval, es a 2kozos lanyukkal
(edesapam elhunyt, mar reg..)
Dolgozom, hozzajarulok a kozos kasszahoz, a sajat koltsegeim fedezem, megis mindig szekalnak, sokat vagyok a barataimnal, mert az itthoni legkor kikeszit.
nekik ez sem jo, de ha itthon vagyok az is baj.
Folyton eltunnek a dolgaim, amit anyum parja cuccai kozott talalok meg, eltuntek mar a szemelyi okmanyaim is, mikor mondtam, hogy elakarom kezdeni a jogsit..majd megtalaltam az osszevagott darabjait..
persze nem lett gazdaja a tettnek..cserebe megkaptam azt, hogy miert hagyom szerte szet a dolgaim, miert vagyok hanyag(a szekrenyemen voltak)
Elakarok koltozni, az lenne a legjobb szerintem..
de a fizetesembol nem tudnek egyedul megelni..
az alberletek rettento dragak, nem beszelve a butorokrol, kaja stb.
Gondolkoztam mar a hitelen is, de az ilyen esetben hogy mukodik?
mit tudnek igenybe venni?
Igazatok van, ahhoz hogy haladjak tennem is kellene, csak felek kicsit "elindulni"
egyedul
34, ez lehet itt a legnagyobb gond, és teljesen érthető.
A barátaid között kérdezz körbe, nincs-e az ismeretségi körükben valaki, akivel felesben kivennétek egy lakást. Az úgy mégsem tök ismeretlen, még ha neked az is. Aztán rájössz, hogy nem annyira félelmetes mint ahogy most a fejedben van. Értem én, hogy sok a vagány aki csak becsapta maga mögött az ajtót, aztán gyere élet! De hidd el, aki nem támogató háttérből indul, ott ez az általános amit most te érzel. Csak az a biztos, hogy minden bizonytalan és ez félelmetes. Aztán majd rájössz, ahogy a munkatársaidnál is rájöttél, hogy ezek is csak emberek. Úgyhogy, én a helyedben nem egyből egyedül laknék. És utána majd eldöntöd, hányszor akarod látni nevelőapucit meg anyukát, akik amúgy is egyre kisebb szerepet játszanak az életben onnantól, hogy az ember elköltözik.
Aki az örökségedről kérdezett, fel nem tudom fogni, miért nullázták le. Teljesen jogos kérdés.
Koszonom az ertelmes, erdembeli hozzaszolast!!
Vidéken 40-60 ezer forint egy albérlet.
Persze ez függ attól is hogy milyen vidék...
Nem mindegy, hogy Nyíregyháza vagy valami kis 5 ezer lakosú falu.
Egy 20-30 ezer lakosú városba kb 50k/hó. Szerintem azt a közel 300-ból ki lehet szorítani úgy, hogy közbe meg is tudj élni. És most nem lekezelő akarok lenni, csak szerintem ezt meg lehetne oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!