A szüleim úgy akarnak büntetni, hogy hozzám sem szólnak?
Figyelt kérdés
A szüleim már két hete hozzám se szólnak, szerintem így büntetnek. 25 éves vagyok, saját keresettel, albérletben lakom, szóval már nem szorulok rájuk. A gond abból keletkezett, hogy unokatesómék vettek saját lakást, és a szülei beszálltak a pénzbe, segítettek nekik lefoglalózni. Erre a szüleim nekem kezdték el szidni őket, hogy így "kiny*lják a s*ggüket", én meg mondtam, hogy szerintem normálisnak kellene lennie, hogy legalább ennyivel segítenek a szülők. Na és erre teljesen kiakadtak, hogy én mit képzelek, meg ha nem tetszik a jelenlegi életem és több pénzt akarok menjek máshova dolgozni, meg, hogy ők eddig is mennyit segítettek, és én ezért nem vagyok hálás. Mire mondtam nekik, hogy nem értem miről beszélnek, hisz saját keresetem van, albérlet, amim van azt én kerestem meg. Ezen pedig még inkább kiakadtak, hogy ők mindig mellettem álltak, stb. Letettük a telefont és 2 hete hozzám se szólnak. Most nem tudom tényleg ennyire megbántódtak, vagy így akarnak büntetni? Igaz még nincs, de ha egyszer lesz gyerekem és ott áll, hogy talál magának egy lakást, nem kellene többé albérletet fizetnie, és én tudnék neki segíteni, akkor segítenék. Egy szülőnek elvileg a gyereke lenne az egyik legfontosabb dolog nem? Az a baj kiskoromban is volt, hogy hasonlóképp viselkedtek a szüleim, bár mivel akkor még ott laktam, az más volt, közölték, hogy 1 hétig nincs számítógép, vagy most nem mehetek sehova, és ennyi, kénytelen voltam engedni nekik. De most, saját életem van.2022. máj. 15. 10:54
21/23 anonim válasza:
Én pont ugyanúgy gondolkodok, mint te, kérdező!
Szüleiden ne izgasd magadat. Ne keresd őket többé. Ha akarnak, megtalálnak, ha meg nekik ennyivel örökre le van zárva a szülő-gyerek viszony, akkor legyenek boldogok a pénzükkel. Azon úgysem lehet szeretetet vásárolni.
22/23 anonim válasza:
20-ra:
Nincs azzal a válaszoddal semmi gond, én most nyomtam rá egy zöld pipát. De látom, tényleg sokan lepontoztak. Sok nyominger idióta kószál vasárnap esténként a gyakorin, ne vedd a szívedre!
23/23 anonim válasza:
Itt nem csak a szülők tehetnek a helyzetről szvsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!