A szüleim úgy akarnak büntetni, hogy hozzám sem szólnak?
Az emberek akkor szoktak hevesen reagálni, ha valahol magukénak érzik a problémát. El tudom képzelni, hogy szerettek volna többet nyújtani neked, csak nem tudtak, és ezt szégyellik. Vagy ők nem is akartak többet segíteni, és az unokatesód szüleinek a viselkedése emlékezteti őket, hogy más szülő jobban igyekszik. Abból a véleményedből, hogy ez lenne a normális, talán azt szűrték le, hogy kevés az, amit ők tettek.
Akárhogy is, ne emészd magad ezen. Majd megenyhülnek. Nem voltál udvariatlan, gondolom nem vágtad direkt az arcukba, hogy "ti nem segítettetek nekem eleget". Ezen a ponton az ő felelősségük az érzelmeiket kontroll alatt tartani, nem a tied.
Annyit mondtam nekik, hogy szerintem nem baj ha a szülők ennyivel segítenek, és én ezt nem nevezném úgy, hogy "kiny*lják a s*ggüket".
A másik pedig igen, hívtam őket, és fel sem veszik. Messengeren is kerestem őket.
szerintem normálisnak kellene lennie, hogy legalább ennyivel segítenek a szülők.
szerintem nem baj ha a szülők ennyivel segítenek,
Na akkor melyik, mert a kettő ugye kicsit sem ugyanaz...
Már miért ne lenne ugyanaz? Normálisnak gondolom ha a szülők annyival besegítenek, és nem gondolom, hogy ezzel elkényeztetnék őket, ahogy a szüleim mondták, mert szerintük nem normális ha a szülők ennyivel segítenek, szerintem pedig jó dolog, hisz úgy gondolom a szülőnek a gyerek nagyon fontos kellene, hogy legyen.
Egyébként az pedig hazugság, hogy ők nem tudnának. Van saját életem, nem fogok tőlük pénzt kéregetni, de azt kikérem magamnak amikor azzal jönnek, hogy már pedig ők mennyit segítettek és legyek hálás. Mert ez nincs így, volt amikor rászorultam volna, de ők inkább elmentek nyaralni valami tengerparti helyre, míg én túlórát vállaltam. Nem akartam őket hibáztatni, de az, hogy még ők érzik magukat sértve, kicsit kezd engem is kiakasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!