Anyukám jogosan van kiakadva rám?
Van egy nyaralónk és oda anyukám tegnap lement a barátnőivel. Úgy volt eltervezve hogy a család többi tagja itthon marad. Anyukám ma felhívta az apukámat, hogy nincs-e kedvünk lemenni én arra azt mondtam, hogy nincs. Apukám is azt mondta, de anyukám elkezdett vitatkozni, hogy ne én döntsem el és menjünk le. Aztán azt mondta, hogy hülye vagyok és ha majd máskor kérek valamit akkor ő azt nem foglya megcsinálni. Pedig állandóan nélkülünk akar lenni(3-an vagyunk tesók) most van rá lehetősége, de kiakad.
Ti ezt jogosnak tartjátok?
Ennél nagyobb gondotok soha ne legyen... :)
Hogy mi ,,jogos" meg mi nem, az nyilván értékrendtől függ.
Szóval ő elment, s meg volt beszélve hogy ti otthon lesztek.
Majd felhívott, s MEGKÉRDEZTE hogy AKARSZ-E te is odamenni.
Majd mikor nemet mondtál kiakadt, hogy TE csak NE DÖNTSD EL, s menjél oda, pedig apud se akart menni...
Idegbeted, direkt feszültséget generáló barom. Túl silány az élete, s csak akkor érzi, hogy él, ha csinálja a cirkuszt. Persze minden sztoriban próbalja magát beállítani az áldozatnak.
FÉRFIKÉNT, szerintem ez történt:
Anyud és a pasija lementek. Összebalhéztak. Anyu bedepizett, és lehívott titeket, hogy ne legyen egyedül. ...
#2 anyám meg fenyegetett
#3 pontosan így történt
#4 Biztos nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!