A családomban nagyon egyedül érzem magam, hogyan legyek ezen túl?
Ma pl. tesóm hozta a feleségét és a gyerekét szüleimhez ( most egyenlőre velük élek ) és ilyenkor mindig rám jön az az érzés, hogy mennyire boldognak kellene lennem, hogy milyen cuki egy gyerek de ehelyett úgy érzem, hogy felesleges vagyok, és senkit nem érdekel ha ott vagyok vagy sem
Amikor teljesen egyedül éltem, akkor sem volt sokkal jobb, az őrületbe kergető érzés, hogy senkit nem érdekelnek a belső érzéseim, eléggé demotiváló az életben, de hát mit lehet tenni, tovább kell menni és hinni abban, hogy ez változni fog, majd csak talál az ember magának barátokat, barátnőt
Egyenlőre már évek óta stagnál a dolog
(igen már jártam pszichológusnál, és arra volt jó, hogy a 3 perc alatt megguglizható válaszaimat megkaptam és meghallgatott valaki pénzért mint egy fizetett barát)
Hiszek benne, hogy az egészben a megoldást a mozgás,diéta és az egészséges gondolatok triójának a helyes aránya adja meg, de eddig még kevés sikerrel tudtam ezt bevezetni az életembe
..Vagyis mondhatjuk úgy is, hogy ha stresszelek pl a magány érzésen az ráhatással van a szervezetemre és ez miatt kell áttérni a lassan már nyers vegán diétára.. De ha minden jól megy és meg van a belső béke legalább egy jó éve, 2 éve akkor ezek a diétázási mániák is elmúlnak
20- és 30 közötti/F
eddig még kevés sikerrel tudtam ezt bevezetni az életembe
Akkor próbálkozz tobább.
Nem írtam volna ki ezt a kérdést, tudom, hogy ez gyakorlatilag megoldaná a helyzetet, vagyis ha nem egyből de 1-2 év után valszeg totál máshogy érezném magam a bőrömben
A gond az, hogy nem olyan egyszerű ezt kivitelezni az életben mint leírni
Egy biztos, hogy ez a légy teljesen boldog egyedül szöveg és csak akkor tudsz mások felé szeretettel fordulni mesebelinek hangzik és kivitelezhetetlen
Az emberi kapcsolatokkal az a bajom alapvetően, annyiszor tapasztaltam már, hogy mivel őszintébb vagyok valakivel annak megfelelő negatív ellenérzést fogom visszakapni valamikor, őszintén szólva nagyon elfáradtam, hogy újra és újra érezzem ezeket az érzéseket, nem tudom, hogy lehetne ezen túl lenni. Most pont abban a korban vagyok amikor az emberek elkezdenek saját családot vállalni és senkinek nincs ideje semmire
1.-es A solo travelen már régóta jár az agyam, már eleget dolgoztam is, hogy megengedjem magamnak.
Neked ez hogyan nézne ki? Tök egyedül elmész egy idegen országba felfedezni, mászkálni össze vissza?
4-es:
Nekem úgy jön le a szövegedből, hogy tanult tehetetlen vagy. Hogy nem is segítséget kérsz, hanem keresed a kifogásokat. Vagy lehet, hogy nem dolgoztad fel a párkapcsolatokból származó traumáidat.
Ha tudod, hogy nem tudsz egyedül boldog lenni, de nem akarsz se társat se barátot, akkor mi a kérdés?
Mert hiába tagadod, hogy márpedig te akarsz, kifogásokat sorakoztattál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!