Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg en vagyok a rossz?

Most tényleg en vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

En 30 vagyok. Van két "kis"tesóm, 12 és 14 évesek.

Mióra elköltöztem otthonról, minden évben jöttek nyaralni, vagy csak néha néha itt aludni.

3 éves a fiunk. Ő velünk alszik 1 szobában.

Amig csak ő volt is tidtak jönni, mert van egy másik szoba is, ott tudtak aludni.

Viszont lett egy lányunk is. Fél éves. Eddig azért nem jöhettek itt aludni, mert pici volt a lányom. 2 sajattal meg 2 tesómmal egyszerűen nem bírtam volna ugy, hogy a kicsit kb 2 óránként szoptattam.

Most kijelentették, szeretnenek jönni nyáron, ittaludni.

En meg mondtam, hogy nem fog menni. A mi szobánkban alszunk mi férjemmel, és a nagyobbikkal.

A másik szobaban alszik a kicsi, ha éjjel ébred megyek hozza oda szoptatni, és hajnaltól együtt alszunk abban a szobában.

Az öcsém behisztizett, hogy akkor hoz hálózsákot, ugy alszik itt. Nemet mondtam.

Erre kiverte anyáméknak a hisztit, hogy márpedig ő akkor is itt akar aludni. Anya meg értetlen, mert 120m2en lakunk, nem igaz hogy nem tudom őket "befogadni" pár napra.

Merőben mashogy vannak nevelve, mint anno mi nagyobbik hugommal. A kicsiknél amit ők kigondolnak, ugy is kell lennie, mert különben hisztiznek míg meg nem kapják. Mar emiatt is utalok hozzajuk menni haza, mert elviselhetetlenek sokszor

Anya meg most kiakadt rám. Közölte, hogy akkor nek szivesen vigyáz a gyerekeimre, ha én igy állok a tesoimhoz.

Anya az egyetlen segítségem (férjemen kívül) a gyerekfelügyeletben.

Nagyon kiakadtam, mert ez már zsarolás.

Tenyleg jogos hogy eddig meg tudtuk oldani, oldjam meg most is?

2022. máj. 7. 11:07
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
91%
Neked van igazad. El kellene fogadniuk, hogy 2 kisgyereknél már teljesen megváltozik az otthoni lét, és ilyen nem fér bele
2022. máj. 7. 11:14
 2/36 A kérdező kommentje:

Az alpári megjegyzéseket jelentem... csak a családom, akarmilyenek is.

Jelentettem.

2! Köszönöm válaszod!

2022. máj. 7. 11:20
 3/36 anonim ***** válasza:
80%
Anyádnak sincsen több esze mint a két tesodnak. Apadnak esetleg nem tudnál szólni?
2022. máj. 7. 11:24
 4/36 A kérdező kommentje:
Apám meghalt. A 2 kicsi nevelőapám gyereke, akivel nem vagyok annyira jóban.
2022. máj. 7. 11:27
 5/36 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is maradjanak otthon a pics@jukon. Jelentsd nyugodtan.
 6/36 anonim ***** válasza:
89%

OFF: 120 nméteren hogyhogy csak két szoba van?

ON: ettöl eltekintve akkor és olyan szállóvendéget fogadsz a saját lakásodban, ami neked megfelelö.

A testvéreid nem a gyerekeid, nem neked kell öket nyaraltatni, hanem anyádnak.

Ha meng ö emiatt nem segít, akkor megoldod egyedül a gyerekeid felügyeletét, ahogy rengeteg más nö is, legalább tudod, hol állsz vele kapcsolatban is.

7/36 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván nem csak a sima ottalvás miatt mennének hozzátok. Eddig voltak extra programok, amiket - érthető módon - a két saját kicsi mellett most nem tudsz nekik biztosítani? Mert akkor erre is lehetne hivatkozni. "Nem, jelenleg nem tudok velük elmenni libegőzni, strandolni, állatkertezni"
2022. máj. 7. 11:28
 8/36 A kérdező kommentje:

6!

Csak hogy boldog legyen a lelked az infótól, 120m2. De baromirossz elrendezés. 2db kb 20m2es szobank van. Egy előszoba ,egy folyosó, egy kb 20m2es fürdő, külön főzőhelyiseg, külön nagy étkező...

Ha nagyobbak lesznek a gyerekek lesz beépitve a tetőtér, hogy legyen külön szobájuk.

7!

Semmi extra program nem volt eddig. A 7 ev alatt 1x voltunk, kb 6 éve kirandulni, meg egyszer kb 3 éve kinn a strandon. Ennyi. Max 1-1 bogracsozas volt a nagy program.

Eljöttek, itthon elvoltak, max kimentek a jatszotérre és ennyi.

2022. máj. 7. 11:37
 9/36 anonim ***** válasza:
49%

"Csak hogy boldog legyen a lelked az infótól.."

Huuu kerdezo! Te amugy normalis vagy? Cudar egy termeszeted lehet! Az irasodbol latni, hogy egy mindenen besertodo, hisztis kis khm vagy, aki meg egy egyszeru kerdestol is majd szetpukkad es pokhendi stilusban tud csak valaszolni.

Szerintem koltozzenek oda hozzad.🤪😈

2022. máj. 7. 11:42
 10/36 anonim ***** válasza:
34%
Ha szeretném őket, akkor jöhetnének, akkor, ha nincs külön szoba. Mi is aludtunk barátoknál, rokonoknál, osztálytársaknál matracon a földön.
2022. máj. 7. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!