Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tenyleg en lennek a rossz...

Tenyleg en lennek a rossz testver mert ezek utan nem akarom tartani vele q kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A sztori roviden tomoren annyi, hogy van egy feltesom aki meglopott. 8 ev van koztunk es mivel apukam elozo hazassagabol szuletett, sosem volt mely a viszonyunk de ennek ellenere szerettem. Aztan par eve meghalt valami rokon, akit en nem ismertem mert apukam felol nem igazan ismertem soha a csaladot, es mi is orokoltunk a testveremmel. Szep es jo, csak a hagyateki targyalason elfelejtette megemliteni hogy letezem, igy az en reszemet is szepen zsebre vagta. Amikor megtudtam utanamentem nyilvan mert nem keves penzrol volt szo, es hiaba a tesom, azert ennek nem ez lett volna a modja szerintem. Volt uj tárgyalas, megkaptam a reszem, es akkor beszelni szerettem volna vele errol de letiltott mindenhonnan, a telefont nem vette fel soha. Aztan meg visszahallottam hogy miket mondott rolam csak mert nem hagytam neki hogy zsebrevagja azt, ami nem ot illeti.

Ezt meséltem egy ismerősömnek nem rég, es ő azt mondta, hogy szerinte eltulzom, meg bármi van o megis csak a testverem es nem kellene a szaros penz miatt haragba lennunk, hulye vagyok ha nem bekulok ki vele. En nem tudom, nem erzem magam rossznak, ráadásul nem én szakítottam meg vele a kapcsolatot hanem ő velem, amikor letiltott facebookrol. Akkor meg meg akartam vele beszélni, de eltelt azóta 2 év, es nem hiszem hogy már lenne miről beszélnünk.

Szerintetek ezek alapján lehet valaha is jó a viszonyunk, vagy engedjem el? Illetve megvarjam még ő keres vagy keressem én? Pár hónapja az anyukája is meghalt, szóval szülők nélkül maradt, az egyedüli nagyon közeli rokona én vagyok,és ezt hittem ez majd talan megváltoztat valamit, de semmi.

2019. szept. 10. 16:39
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
21/L
2019. szept. 10. 16:42
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Jól tetted szerintem ami jár az jár.
2019. szept. 10. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Engedd el ha 2év alatt semmi nem is lesz
2019. szept. 10. 16:45
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen hulladek jellemu embertol kesobb sem szamithatnal semmi jora.Orulj,hogy nem resze az eletednek.
2019. szept. 10. 16:50
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a fenébe, egy jellemtelen senkiházi.
2019. szept. 10. 17:14
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

" Aztan par eve meghalt valami rokon, akit en nem ismertem mert apukam felol nem igazan ismertem soha a csaladot"

Itt van a kutya elásva. Valószínűleg fel sem merült bennük, hogy te odamész és egy számodra idegen ember vagyonáért tartod a markod, aki neked csak egy "valami rokon", akinek talán még a nevét sem tudod. Most ez nem jogi kérdés, hogy jár vagy nem jár, hanem érzelmi. Megjelentél a semmiből és elvetted, ami az övé. Ezután nem igazán van ok a nagy összeborulásra.

2019. szept. 10. 17:17
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Azt vette el, ami egyébként is őt illeti.

2019. szept. 10. 17:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Ő sem ismerte azt a "valami rokont" szóval ő is jogtalanul tartotta akkor a markát? Érzelmi vagy nem érzelmi kérdés, jogilag akkor sem teheti meg, hogy letagadja a saját testvérét egy hagyatéki tárgyaláson. Alapvetően apukánk örökölte volna a teljes összeget de mivel ő már nem él, fele fele arányban megoszlik. Akkor is ha ismertem az illetőt, akkor is ha nem.
2019. szept. 10. 17:46
 9/18 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem ez nem ennyire fekete vagy fehér... Biztos, hogy ő sem ismerte azt a rokont? Honnan tudod, ha azt sem tudod kicsoda?
2019. szept. 10. 19:42
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen emberrel tudod mikor tartanám a kapcsolatot. Vér ide vagy oda, azért van egy határ. Gerinctelen módon meglopott, és még te nyalizz neki hogy ugyanmar testvérek vagyunk legyünk jóban?? Jó nagy marha vagy ha egyáltalán ilyen meg fordult a fejedben. Ilyen embert messzire el kell kerülni. Aki egyszer meglopott máskor is meg fog. Nem értem mit vársz, mire számítasz. Ez jobb nem lesz csak vagy ugyanilyen vagy még rosszabb.
2019. szept. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!