Tenyleg en lennek a rossz testver mert ezek utan nem akarom tartani vele q kapcsolatot?
A sztori roviden tomoren annyi, hogy van egy feltesom aki meglopott. 8 ev van koztunk es mivel apukam elozo hazassagabol szuletett, sosem volt mely a viszonyunk de ennek ellenere szerettem. Aztan par eve meghalt valami rokon, akit en nem ismertem mert apukam felol nem igazan ismertem soha a csaladot, es mi is orokoltunk a testveremmel. Szep es jo, csak a hagyateki targyalason elfelejtette megemliteni hogy letezem, igy az en reszemet is szepen zsebre vagta. Amikor megtudtam utanamentem nyilvan mert nem keves penzrol volt szo, es hiaba a tesom, azert ennek nem ez lett volna a modja szerintem. Volt uj tárgyalas, megkaptam a reszem, es akkor beszelni szerettem volna vele errol de letiltott mindenhonnan, a telefont nem vette fel soha. Aztan meg visszahallottam hogy miket mondott rolam csak mert nem hagytam neki hogy zsebrevagja azt, ami nem ot illeti.
Ezt meséltem egy ismerősömnek nem rég, es ő azt mondta, hogy szerinte eltulzom, meg bármi van o megis csak a testverem es nem kellene a szaros penz miatt haragba lennunk, hulye vagyok ha nem bekulok ki vele. En nem tudom, nem erzem magam rossznak, ráadásul nem én szakítottam meg vele a kapcsolatot hanem ő velem, amikor letiltott facebookrol. Akkor meg meg akartam vele beszélni, de eltelt azóta 2 év, es nem hiszem hogy már lenne miről beszélnünk.
Szerintetek ezek alapján lehet valaha is jó a viszonyunk, vagy engedjem el? Illetve megvarjam még ő keres vagy keressem én? Pár hónapja az anyukája is meghalt, szóval szülők nélkül maradt, az egyedüli nagyon közeli rokona én vagyok,és ezt hittem ez majd talan megváltoztat valamit, de semmi.
" Aztan par eve meghalt valami rokon, akit en nem ismertem mert apukam felol nem igazan ismertem soha a csaladot"
Itt van a kutya elásva. Valószínűleg fel sem merült bennük, hogy te odamész és egy számodra idegen ember vagyonáért tartod a markod, aki neked csak egy "valami rokon", akinek talán még a nevét sem tudod. Most ez nem jogi kérdés, hogy jár vagy nem jár, hanem érzelmi. Megjelentél a semmiből és elvetted, ami az övé. Ezután nem igazán van ok a nagy összeborulásra.
Azt vette el, ami egyébként is őt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!