Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tenyleg en lennek a rossz...

Tenyleg en lennek a rossz testver mert ezek utan nem akarom tartani vele q kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A sztori roviden tomoren annyi, hogy van egy feltesom aki meglopott. 8 ev van koztunk es mivel apukam elozo hazassagabol szuletett, sosem volt mely a viszonyunk de ennek ellenere szerettem. Aztan par eve meghalt valami rokon, akit en nem ismertem mert apukam felol nem igazan ismertem soha a csaladot, es mi is orokoltunk a testveremmel. Szep es jo, csak a hagyateki targyalason elfelejtette megemliteni hogy letezem, igy az en reszemet is szepen zsebre vagta. Amikor megtudtam utanamentem nyilvan mert nem keves penzrol volt szo, es hiaba a tesom, azert ennek nem ez lett volna a modja szerintem. Volt uj tárgyalas, megkaptam a reszem, es akkor beszelni szerettem volna vele errol de letiltott mindenhonnan, a telefont nem vette fel soha. Aztan meg visszahallottam hogy miket mondott rolam csak mert nem hagytam neki hogy zsebrevagja azt, ami nem ot illeti.

Ezt meséltem egy ismerősömnek nem rég, es ő azt mondta, hogy szerinte eltulzom, meg bármi van o megis csak a testverem es nem kellene a szaros penz miatt haragba lennunk, hulye vagyok ha nem bekulok ki vele. En nem tudom, nem erzem magam rossznak, ráadásul nem én szakítottam meg vele a kapcsolatot hanem ő velem, amikor letiltott facebookrol. Akkor meg meg akartam vele beszélni, de eltelt azóta 2 év, es nem hiszem hogy már lenne miről beszélnünk.

Szerintetek ezek alapján lehet valaha is jó a viszonyunk, vagy engedjem el? Illetve megvarjam még ő keres vagy keressem én? Pár hónapja az anyukája is meghalt, szóval szülők nélkül maradt, az egyedüli nagyon közeli rokona én vagyok,és ezt hittem ez majd talan megváltoztat valamit, de semmi.

2019. szept. 10. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Aki letagadja,hogy létezel,azzal nem kell kapcsolatot tartani,még akkor se ha testvér.
2019. szept. 10. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Azt mondjátok el nekem, hogy hogy lehet ezt letagadni?

Amikor nálunk volt hagyatéki tárgyalás, ott tökéletesen tisztában voltak mindennel, kérdés nélkül.

Kaptak levelet az illetékesek. Hogy hihettek el bemondásra bármit??

2019. szept. 10. 21:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Na, ez az amit én sem tudok. Ugye van a tárgyalásnak az a szakasza amikor megkérdezik a résztvevőket hogy van e tudomasuk más örökösről is. És ott bemondta a testvérem lazán hogy nincs. A többi örökös meg nem ismert sem engem sem a testvéremet, szóval ők meg nem tudhatták, hogy valaki hiányzik.
2019. szept. 10. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Nem kell ezt a sztorit mesélgetni az ismerősöknek, mert csak fąszságokra biztatnak.

Felejtsd el a nyomorult "tesót".

2019. szept. 11. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ez tény, hogy be kell mondani, de ha én azt mondom, hogy nem Magyarország fővárosa Budapest akkor ezek kérdés nélkül elhiszik?

Szerintem ezért a jegyzőt is meg lehetett volna rángatni.

2019. szept. 11. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Engedd el. Nem véletlenül "feledkezett meg" rólad.

Amúgy meg, "aki haragszik, az békül" mondták a régi öregek.. Te léptél volna, ő viszont bedurcizott. Itt már neked nincs tennivalód.

2019. szept. 11. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Az önkormányzatnál veszik fel a hagyatéki leltárt, ott kell felsorolni a hagyatékba tartozó dolgokat és ott kell bediktálni az örökösöket. Hivatalból nem kutatnak örökösök után, nem is lenne kivitelezhető.
2019. szept. 11. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk senki nem vett fel előzezesen semmit. Amikor szegény papa meghalt, akkor kaptak levelet az illetékesek, elmentek a jegyzőhöz, akinél már ott voltak, hogy mi volt a tulajdonában. Ezek valóságtartamára rákérdezett és ennyi.
2019. szept. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!