Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol könnyebb jobb élni,...

Hol könnyebb jobb élni, mamahotelban vagy egyedül önállóan?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 12:57
1 2 3 4
 11/32 Metionin ***** válasza:
88%
Azért nem árt tisztázni, hogy mi a mamahotel. Ahol valaki a szülői házban lakik de állja a rá eső rezsit, kaját stb. az nem mamahotel. Mamahotel az az, amikor valaki felnőttként is úgy él, mint pl. középiskolás korában, nem ad a költségekbe, a szülő finanszírozza a dolgait stb.
2022. máj. 5. 14:03
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Utolsónál a pont.
2022. máj. 5. 14:10
 13/32 A kérdező kommentje:
11. Ja...még többet is adok nekik..
2022. máj. 5. 14:11
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Akkor meg milyen mamahotelről beszélsz?
2022. máj. 5. 14:12
 15/32 anonim ***** válasza:
66%
Azért ennyi idősen életvitel szerűen különösebb ok nélkül otthon élni ciki.
2022. máj. 5. 14:13
 16/32 A kérdező kommentje:
15. Az hogy könnyebb az nem elég különösebb ok?
2022. máj. 5. 14:16
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
A vadidegeneknek akik belepofáznak? Kit érdekel hogy elég ok-e nekik?
2022. máj. 5. 14:17
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak a Havanna van vagy az Avas. Lakhatnak ám gyönyörű zöld környezetben, biztonságos, elit környéken egy nagy családi házban. Ha emellett kulturált, érzelmileg intelligens felek vannak akkor nem indokolt a költözés és pláne nem ciki az együtt lakás. Máris más a kép. Ahogy fentebb írtam, a mamahotel és az azonnali önállóan finanszírozott ingatlan között van átmenet.
2022. máj. 5. 14:23
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Én még tanulok, szóval az anyagi része nem kérdés, hiszen még a szüleim tartanak el akárhol is élek. Viszont laktam már külön, egyedül albérletben és nagyon nem szerettem. Amikor csak tehettem hazamentem a szüleimhez és végül haza is költöztem, inkább ingáztam az egyetemre. Ha arról lenne szó, hogy összeköltözzek a párommal vagy a barátaimmal, akkor szívesen megtenném, de egyedül nagyon nem szerettem lakni. Nagyon magányosnak éreztem magam attól, hogy a nap végén egy üres lakásba értem haza, sehol senki, nem volt kihez szólni stb., emiatt nem szívesen költöznék el egyedül ismét.
2022. máj. 5. 14:36
 20/32 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos, manapság az összes, a szüleivel élő férfit semmirekellő, léhűtő, életképtelen lúzerekként bélyegzik meg, akik otthon élnek...

Abba nem gondolnak bele, hogy ezelőtt 30 évvel meg teljesen normális volt, ha a gyerekek a szüleikkel éltek!

Nem tudom, melyik idióta találta ki ezt a "mamahotel" szót... Ám az biztos, hogy fejberúgnám!

2022. máj. 5. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!