Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol könnyebb jobb élni,...

Hol könnyebb jobb élni, mamahotelban vagy egyedül önállóan?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 12:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%

Egyedül jobb. Akkor is ha jóban vagy a szüleiddel, jobb az önállóság, függetlenség.

Persze van olyan anyagi helyzet, amikor ez nem kivitelezhető. Akkor nyilván jobb a szülőknél.

2022. máj. 5. 13:01
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szülõktõl is és tõled is függ.Van aki imádja,hogy még otthon él a gyereke, de nem szól az életébe és van aki már "10 éves korában" utnak inditaná.
2022. máj. 5. 13:02
 3/32 Metionin ***** válasza:
99%
Kinek hogy. Nekem olyan családi körülményeim voltak, hogy alig vártam, hogy leléphessek érettségi után. Más meg boldogan elvan a szülői házban, míg saját családja nem lesz.
2022. máj. 5. 13:11
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
sokmindnetol fugg. milyen a kapcsolatod a szuleiddel? mennyit keresel, abbol mennyi menne el alberletre? gyujtesz valamire? mik a rovid es hosszutavu terveid? van parod? boldog vagy ott ahol most vagy?
2022. máj. 5. 13:35
 5/32 anonim ***** válasza:
96%

Azért a kérdezőt minősíti, és a kérdésfeltevés inkorrektségét, hogy nem volt opció a kettő közötti lét, amikoris a felnőtt gyerek -bármi miatt- szülői házban él, maximálisan kiveszi a részét a házi-, ház körüli munkából, az otthon és a család fenntartásából.

A mamahotel a legalja, az "idős" szülők zsigerelése egy életerős fiatal által. A külön fenntartott ingatlan egy 18 évesnek kiváltság. Én azt gondolom létre lehet hozni a kettő között olyan egyensúlyi állapotot ami megtartja mindkét fél önbecsülését, a privát szférát és eleget tesz az anyagi megfontolásoknak is.

2022. máj. 5. 13:38
 6/32 anonim ***** válasza:
25%
Felnőtt ember nem lakik mamahotelben. Pont.
2022. máj. 5. 13:46
 7/32 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül jobb. Engem a szűlők sokáig magukhoz kötöttek, zsaroltak, korlátoztak, sírással, hisztivel magukhoz kötöttek. Most már külön lakom, és ezerszer jobb így.
2022. máj. 5. 13:51
 8/32 A kérdező kommentje:
6. Pedig felnőttnek gondolom magam és 37 évesen mamahotelban élek, szóval nem ettől függ
2022. máj. 5. 13:53
 9/32 anonim ***** válasza:
70%
ok az ciki, azt hittem huszoneves vagy
2022. máj. 5. 13:55
 10/32 A kérdező kommentje:
9. Miért lenne az? Mitől ciki?
2022. máj. 5. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!