Gyereküket egyedül nevelő szülők, ti tudtok félre tenni pénzt havonta?
Figyelt kérdés
Vagy éppen csak a megélhetésre van?2022. ápr. 10. 17:17
1/12 anonim válasza:
Változó, havi 80 ezer az biztos, de a legtöbbször 100 ezret sikerül. Saját, hitelmentes ingatlanban élünk, a gyerkőc óvodás.
2/12 anonim válasza:
Akkor jól kereshetsz előző, ha egyedülállóként ezt összehozod....
Én nem tudok félretenni.
3/12 anonim válasza:
2es, igen, szerencsére jó a fizetésem, nem panaszkodunk. És a gyerkőc apjával is jó a kapcsolat, a gyerektartás sem elhanyagolható összeg, bár ezt általában félreteszem neki egy külön számlára. Persze van mikor hozzá kell nyúlni a megtakarításhoz.
4/12 anonim válasza:
Én nem. A gyt. meg elhanyagolható összeg(20000). A volt férjem sem milliomos.
5/12 A kérdező kommentje:
Én sem tudok félretenni, a gyerektartás 42000 Ft a két gyerekre összesen.
2022. ápr. 10. 18:02
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez a jellemzőbb kérdező. meg hogy ott sinkófálják el az apák a gyerektartást ahol tudják.
7/12 anonim válasza:
Én nem vagyok egyedül és még gyerekem sincs, mégsem tudok félretenni :D
8/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy miylen hónap, van-e sulikezdés, valamilyern ünnep, szülinap stb.
9/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha adót is kéne fizetni? :(
10/12 anonim válasza:
És mi lenne ha az apák legalább a kenyeret nem akarnák kivenni a gyerekük szájából ha már csesznek törődni velük? Vagy mi lenne ha nőként ugyanannyit keresnék ugyanazzal a munkával mint a férfi kollégáim? Mindjárt könnyebb lenne az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!