Mit tegyek anyámmal, ha nem bírja elviselni hogy a páromhoz költözök?
Azt mondja tulajdonképp ő úgy várja el, hogy bárkivel vagyok együtt bármennyi ideje, lakjak ugyanúgy a családi házban velük. Ami mellesleg egy picike városban van, semmi élettel, de ő nem is érti miért ne lenne ez tökéletes. Próbáltam neki elmagyarázni hogy az embereknek lehet eltérő igénye, és attól hogy a párommal lakok nem szűnök meg létezni. Ugyanúgy csak sír, és elvonul ha felmerül a kérdés.
Tehetek még itt valamit, vagy egyszerűen csak pakoljak össze, és menjek?
25N
Én megkérdezém tőle, miből gondolja, hogy az a normális, ha egy fiatal nem önállósodhat? Ugye Ő is együtt lakik még az anyjával, meg pesze a nagyival is, hiszen az ő anyjának se volt szabad leválni, így aztán mindenkinek egy rakáson él, ugye?
Ez nem szeretet, ez önzőség, érzelmi zsarolás anyukád részéről.
(Felnőtt gyerekeim vannak, teljesen természetesnek veszem, hogy elköltöznek és ez akkor is természetes, ha ez miatt én egyedül maradok.)
6# Azért ez elég gonosz.
Igenis számítson a saját anyja lelkivilága es próbálja meg elsimítani, ne rossz szájízzel váljanak el.
Anyukaja is törődött az ő lelkével. Most neki van szüksége rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!