Mi a baja már megint anyámnak, miért kell így viselkednie?
Nagyon rossz a kapcsolatom anyámmal, sokáig nem is beszéltem vele. Most kb 1 hónapja hívtam fel, hátha ki tudok vele békülni.
Tegnap elmondtuk neki, hogy unokája lesz, erre elkezd veszekedni velem, hogy minek b@szattam meg magam ilyen fiatalon, nem vagyok normális, nem fogjuk tudni felnevelni, meg őrá ne is számítsunk, mert nem fog segíteni. Meg hogy ha megszültem a gyereket, a párom el fog hagyni meg ilyenek, de 14 éves korom óta ismerjük egymást, 16 éves voltam, amikor elkezdtünk járni, és én úgy ismerem, hogy nem csalna meg, mivel eddig se tette.
Ezeket mondta. Még sosem kiabált velem ennyire, el is szomorított :(.
Aznap a párom kitessékelte, hogy veszekedjen máshol, azóta csend van.
Visszatérve tudom, hogy fiatal vagyok, de úgy éreztük/érezzük, hogy fel tudjuk nevelni a gyerekünket rendesen, anyagilag is minden rendben lesz, mindketten dolgozunk, és sikerült összeszednünk egy házra valót.
De most engem az érdekelne, hogy miért nem tudott örülni a hírnek, miért kell így viselkednie velünk, már nem egyszer leültünk megbeszélni, de veszekedés lett a vége :(
Én 22/L, a párom 23/F, anyám pedig 48/N
Az élettapasztalat nem kor függő akkor egy 10êves gyerek is tegye azt amít akar!
Nagyon bölcsek a fiatalok és lenézik az idősebb generációt
Legyen így de akkor minden nagyon okos fiatal önállóan is oldja meg gondjait,Legyen igazi felnőtt!!!
De talán valaki 50év alatt többmindenen átmegy mint egy bölcs 20éves!
Az lett írva magának igazat mondva legjobb belátása szerint döntsön mindenbe.De ha vêletlenül be üti fejecskêjét ahogy önnálóan bölcsen döntött vállalja önállóan a következményét!!! Akkor is legyen felnött
Még egyelőre csak egy ház ára van, még amít rejtélyes okok végett nem vásároltak meg
A többiről amít vállalt a kérdező még nem is tudja mit vállalt
A fiatalemberről is majd most derül ki milyen igazából családfő szerepben.A kérdezőnek sincs még fogalma hogy fog megbírkozni a családanya szerepben.
Mikor otthon minden rá vár és este egy hulla fáradt férjet kap haza.
Maga is hulla fáradt lessz az éjjszakázások után szoptatás pelenkázás háztartás.
Itt derül majd ki mennyire összeillőek.Hogy tudják tolerálni egymást.
Mert nem sétagalopp vár rájuk.A fiatal férj mennyire hűséges terhesség alatt hogy tolerálja a hangulat változásokat esetleg a jóval kevesebb szexet.
Még írhatnák sok mindent amít mi vén sz@rok már átéltünk de a bölcs fiataljaink el sem tudnak képzelni.
De, a házat már megvettük, igaz ezt nem írtam a kérdés leírásába, jelenleg autóra gyűjtünk de az már másodlagos, mert fontosabb lesz gyerek cuccokat beszerezni pl kiságy, egyéb bútorok.
Én megpróbálok addig dolgozni, ameddig tudok(ruhás boltban dolgozok eladóként, a párom pedig étteremben dolgozik), utána pedig itthon maradok vele, mivel nem szeretném lepasszolni senkinek, én szeretnék vele lenni.
Ne foglalkozz anyáddal, mert nem érdemes. Sajnos ő nem olyan ember, akire akár neked, akár a babádnak szüksége van.
Miből, hol és mennyiért vettetek ilyen fiatalon saját házat, engem az érdekel, mert mi még csak ott tartunk, hogy az önerő van meg egy falusi kis kádárkockához.
vidéken egy faluban vettünk házat, a párom 19 éves kora óta minden hónapban 150.000 ft-ot rakott el a fizetéséből, mivel még otthon lakott, így félre tudott tenni, ugyanígy én is raktam félre csak én 80.000 ft-ot, így sikerült összeszedni a házra valót, amibe kb 1 hónapja költöztünk be. többet is néztünk, de ez volt az, ami a legjobban megfelelt elosztásilag, egyedül csak ablakot+ajtót kellett cserélni, mivel az előző lakók egész jól felújították.
De nem tudom ennek mi köze a kérdéshez.
Tisztelt 14es válaszoló
Itt a gyakori más témákban 22-23éves embereket gyereknek hívják és írják hogy babusgatni kell el kell tartani stb mert mêg gyerek.Akkor ez alapján felnött kamasz vagy gyerek?Jó lenne tudni.Vagy attól függ milyen a pillanatnyi előnye abból az alanynak hogy minek szólítják!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!